Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2017. Április 12. 17:23, szerda | Helyi
Forrás: gyor.hu

Kedden újabb útlezárás Győrben

Kedden újabb útlezárás Győrben

2017. április 18-án reggel nyolctól a Kossuth útnak a Városház köz és Jakobinus köz közötti szakaszát átépítési munkák miatt zárják le a forgalom elől.

Az átépítési munkák már február óta folynak, de az építkezés elérkezett abba a fázisba, hogy a forgalmat már nem lehet fenntartani ezen az útszakaszon. – közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet sajtószóvivője. Kifejtette, kerülni a Liget utca – Radnóti út – Bercsényi liget – Jakobinus köz útvonalon lehet. Egyben nem javasolják a Bálint Mihály, vagy Rába utca használatát a Kossuth utca helyett, mert mindkét lakóutca szűk beépítésű.

A lezárás miatt az 1, és 1/A jelű helyi járatú autóbuszok is terelőúton közlekednek kedd 08.00 órától: a belváros felől a Rába-kettős híd – Híd utca – Bercsényi liget – Radnóti út – Szalay utca – Liget út útvonalon járnak a buszok, a belváros felé pedig a Liget út – Szalay utca - Radnóti út – Bercsényi liget – Erkel Ferenc utca – Kossuth út útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok nem érintik a Kossuth utcában a „Zsinagóga” (csak a Liget utca felé közlekedőkre vonatkozóan), „Kispiac”, „Budai Nagy Antal” utca elnevezésű megállóhelyeket és a Liget utcában a „Festő utca „ utcai megállóhelyeket.

A Bercsényi liget mindkét oldalán ideiglenes megállóhelyeket alakítanak ki a Városház köz és Erkel Ferenc utca közötti szakaszon. Az útlezárás és terelés várhatóan június közepéig lesz érvényben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.

2024. Július 28. 08:13, vasárnap | Helyi

A Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu táborában jártunk

Idén nyáron is szervez napközis kajak-kenu táborokat a Győri Vízisport Egyesület.

2024. Július 28. 07:12, vasárnap | Helyi

Szamárköhögés: javasolják a betegség elleni emlékeztető oltás a várandósoknak

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.