Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 19. 18:00, csütörtök | PR
Forrás: InfoGyőr (Varga Alexandra)

Készülj a Power Plate-el a bikiniszezonra!

Készülj a Power Plate-el a bikiniszezonra!

Nyakunkon a nyár, az az a bikiniszezon, a drasztikus fogyókúrák és a rosszul választott testmozgások ideje. Valóban formába szeretnénk hozni a testünk?

Akkor hagyjuk az önsanyargatást és a fárasztó, időt pocsékoló kardio edzéseket és válasszuk inkább a hatékony Power Plate-et!

Télen valahogy mindig több süteményt és csokoládét majszolunk, mint máskor. Ám ennek eredményére csak akkor leszünk igazán figyelmesek, amikor előkerülnek a rövid, testhez simuló blúzok és szoknyák. "Szűk!" - Kiáltunk riadtan, majd' a legdrasztikusabb fogyókúrákba és kérészéletű testedzésekbe kezdünk. Az eredmény elenyésző, a kitartásunk pedig egyre csak csökken.

Tény, hogy tartós súlycsökkenést nem érhetünk el mozgás nélkül, ám egy kemény munkanap után senkinek sincs kedve még a futópadon róni a kilométereket. Na meg ott van az étrendünk, azon is változtatni kell, jön a kalóriamegszorítás és a nasi mentes esték sorozata, de a fránya mérleg csak nem akar kevesebbet mutatni.

Fel a fejjel, igenis elérhető a feszes, bomba alak. Ehhez nem is kell más, mint akaraterő, kitartás, de mindenek előtt elhatározás, no meg a Power Plate!

A napi 250 kalóriával (kb. 14 g zsír energiatartalma) csökkentett étrend körülbelül fél kilogramm fogyást eredményezhet hetente. Ha ezt kiegészítjük heti két, 30 perces Power Plate vibrációs testedzéssel nemcsak intenzívebben, de dupla olyan gyorsan fogyhatunk. A Power Plate-el tehát rövid idő alatt égethetjük a zsírt és a kalóriákat, miközben az alapanyagcserénk továbbra sem csökken.

A vibrációs edzőgép használatának emellett még számos más jótékony hatása is van. Például javítja a flexibilitást és az állóképességet, felpezsdíti a vérkeringést, méregtelenítő hatása van, ráadásul a nők legnagyobb ellenségét, a cellulitiszt is csökkenti.

FŐNIX FIT MOZGÁS Stúdió (Győr) Fitness és Sport - modern Power Plate gépekkel a fittségért.
Cím: Győr, Czuczor G. út 15.
Mobil: +36-70/203-3333
Web: http://fonixfit.gyoricegregiszter.hu

Címkék: Power Plate®

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.