Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 21. 07:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Két góllal verte a listavezető Videotont saját pályáján a Győri ETO

Két góllal verte a listavezető Videotont saját pályáján a Győri ETO

A Soproni Liga listavezetője, a Videoton felkészülési mérkőzésen két góllal kikapott a Győri ETO FC otthonában. A vereség mellett további rossz hír a fehérvári szurkolókn

A Győr első lehetőségére a játékrész hajrájáig kellett várni. A 37. percben Tarmo Kink szánta el magát távoli lövésre, és hatalmas erejű bombáját Sebők Zsolt nem védhette (1-0). A félidőben történt egy sajnálatos esemény is: az első fél órához közeledve Goran Vujovics egy kemény belépőt követően a földön maradt, és a támadó már nem is tudta később folytatni a játékot.

A második 45 percre felforgatott csapatok érkeztek ki, ám a többet támadó hazaiaknál pályán maradt az észt Kink, aki a 67. percben ismét villant, egy távoli szabadrúgásból vette be a vendégek kapuját. Több gól már nem esett az összecsapáson, így a Győr végül 2-0-ra győzött.

A mai találkozó állomás volt a bajnoki mérkőzések előtt, és örömteli a győzelem, de mindent a helyén kell kezelni. Még tovább kell haladnunk a megkezdett úton" - nyilatkozta a meccs után az eto.hu-nak a győriek vezetőedzője, Pintér Attila (képünkön).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.