Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Augusztus 10. 10:47, hétfő | PR

Kiadó raktárt keres? Segítünk!

Kiadó raktárt keres? Segítünk!

Nem csak a multinacionális vállalatoknak van szüksége raktározó helyiségekre – gyakran a KKV-knak is elkél egy-egy hely, ahol készleteket, felszereléseket tárolhat. Cikkünk segítségével Ön is megtalálhatja a legjobbat!

Kiadó raktár bérlése ma már igazán nem nehézkes ügy, sőt, különösebb kapcsolatokra sincs szükség: Budapesten és vidéken egyaránt számtalan lehetőség várja Önt és cégét. Online gyorsan és könnyedén találhat ideális megoldást, ugyanis a választék széles, a lehetőségek száma – a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban egyaránt – megnyugtatóan magas. Legyenek bármilyen speciális igényei, az In-Management portfóliójában megtalálhatja számítását!

Raktárt mindenkinek!

Tévedés, hogy tárolásra csak a hatalmas, több száz fős vállalatoknak, vagy kizárólag a logisztikával foglalkozó cégeknek van szüksége! Egy néhány kollégával működő KKV-nak is kell egy hely, ahol biztonságban tudhatja árukészletét vagy éppen használaton kívüli ingóságait. Ha Ön sem szeretné irodájának egyik értékes helyiségét „pakolós szobának” kijelölni – miért is tenné? minden bizonnyal szuper tárgyaló lenne a térből! –, és ezzel értékes négyzetmétereket veszíteni, javasoljuk, hogy nézzen szét a választékban!

Egy raktárnak pedig jellemzően még csak az iroda közvetlen szomszédságában sem kell lennie, hiszen a ritkán használt felszereléseket, vagy a felújítás után átmenetileg feleslegessé vált bútorokat akár a város túlsó végén, egy jelentősen kedvezőbb négyzetméterárért bérelhető raktár lakata alatt is őrizheti – így nem csak megelőzi a tárgyak mindennapi kerülgetését, hanem még spórol is!

Sokoldalúág a köbön

Természetesen számos raktár típust kínálnak bérletre: a hatalmas hangároktól kezdve a szobányi méretekig tart a skála, pontosan azért, hogy a tulajdonosok minél többféle igényt ki tudjanak elégíteni. Egy saját készletet fenntartó webáruháznak egészen más elképzelései vannak, mint egy költözés alatt álló irodának, ahogyan például az élelmiszerekkel kereskedő cégek raktározási tevékenységére egészen más hatósági előírások vonatkoznak, mint építőanyagot forgalmazó vállalatokra. A bérbe vehető raktárok kezelői ezzel pontosan tisztában vannak, és segíteni fogják Önt az elérhető legjobb megoldás fellelésében.

Évekre és átmenetileg egyaránt

Nem kizárólag hosszú távra lehetséges egy-egy raktár bérlés nyélbe ütése: a legtöbb bérbeadóval akár az iroda átalakításának 1-2 hónapjára, akár alkalmanként rövidebb időszakokra is szerződhet. Nincs más dolga, mint tételesen összeírni igényeit, a kiadó raktárak sorából kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőket, majd felvenni a kapcsolatot az ingatlankezelővel, és megbeszélni a részleteket. A 21. században már gyorsan és könnyedén megy minden – ez esetben sincs másképp!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.