Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2017. Június 01. 14:45, csütörtök | Helyi

Kinek és miért van szüksége lakberendezőre?

Kinek és miért van szüksége lakberendezőre?

A cél eléréséhez, hogy a lakás vagy ház, ahol Ön lakik igazán jól sikerüljön, pont olyan legyen, amit Ön megálmodott,

és pont annyi költségvetésből, ami a rendelkezésre áll, ehhez kell egy lakberendező, aki a szakértelmével megvalósítja ezeket.

A lakberendező munkája több lépcsős. Kérhetnek tőle akár csak egy tanácsot, második lépcsőként terveket, melyekből összeállhat a kivitelezési terv, végezetül pedig akár a lakberendező és alvállalkozói segítségével megvalósíthatják a terveket.
Az első találkozás egy interjú készítésével zajlik, a lakberendező ekkor ismeri meg alaposan az ügyfél igényeit, a család szokásait, az egyes családtagok hobbiját, szó esik elképzelésekről, stílusokról, színekről, ezáltal az ügyfél bizalmasává válik.

A következő találkozásra a lakberendező már készül egy-két tervvel, melyből aztán az ügyféllel való közös munka révén születik egy kivitelezési terv, pontos színekkel, anyagokkal, beszerzési forrásokkal, világítási tervekkel, bútorkonszignációval.
Teljes kivitelezésre is adhatunk megbízást, ekkor mentesülünk a telefonálgatásoktól, az üzletekbe rohangálástól, ezáltal lehet, hogy többet spórolunk, mint amennyibe a lakberendező munkája került.

Akkor is fordulhatunk lakberendezőhöz, ha nem kompletten az egész lakást akarjuk átalakítani, csak egy szobát, vagy nem vagyunk biztosak a választott falszínben, a gardrób elrendezésében, vagy a konyha felosztásában.
Végre eljött az-az idő, hogy lakberendező megbízásával megvalósíthatjuk saját elképzeléseinket, futkosás, számolgatás nélkül, és mégis mi fogunk tükröződni lakásunk stílusából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.

2024. Július 28. 08:13, vasárnap | Helyi

A Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu táborában jártunk

Idén nyáron is szervez napközis kajak-kenu táborokat a Győri Vízisport Egyesület.

2024. Július 28. 07:12, vasárnap | Helyi

Szamárköhögés: javasolják a betegség elleni emlékeztető oltás a várandósoknak

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.