Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Február 09. 12:27, kedd | PR

Költöztessük üzletünket üzletházba

Költöztessük üzletünket üzletházba

Ha kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást vezetünk, üzletünk elhelyezkedése meglehetősen fontos faktor a sikeresség szempontjából.

Remek opciót jelenthetnek az üzletházakban elérhető kiadó üzlethelyiségek, hiszen így egy kereskedelmi fókuszú helyszínen rendezkedhetünk be.

A hely szerepe

Minden vállalkozás számára vannak bizonyos alapkritériumok, melyek mentén haladni igyekeznek, hogy minél sikeresebbek lehessenek. Ez cégprofilonként változhat, ugyanakkor az egyik közös és mind közül talán a legfontosabb szempont a telephely kérdése. Teljesen egyértelmű, hogy típustól függetlenül minden vállalkozó számára fontos, hogy komfortos környezetben végezhesse munkáját, illetve a megközelíthetőséggel se legyenek problémák. Ez egyrészt logisztikai, másrészt a partnerek szempontjából sem mindegy.

Kereskedelemmel foglalkozó cégek esetében – ha lehet – még kiemelkedőbb szerepe van az üzlet lokációjának. Egy vonzó üzlethelyiség kialakítása máris sokat elárulhat a vállalkozásról, az pedig további plusz pont, ha helyileg is frekventált helyen rendezkedünk be. Erre lehetnek alkalmas helyszínek az In-Management oldalán is megtalálható, üzletházakban bérelhető helyiségek.

Fókuszált kereskedelem

Az üzletházakat kifejezetten a kereskedelmi tevékenységet végző cégek üzletei köré, illetve azok érdekében építették. Történetileg nincs túlságosan régi hagyományuk, ám napjainkra egyre elterjedtebbek, a hatalmas irodakomplexumokhoz hasonlóan. Az üzletházakat jól megfontolt szándék szerint a legtöbb esetben kifejezetten frekventált helyekre húzták és húzzák fel, ezzel is segítve a megközelíthetőséget, illetve a vásárlói forgalom növekedését.

Ahogy az In-Management által kínált ingatlanokból is látszik, az üzletházakon belüli kiadó üzlethelyiségektől, az autópályákról is könnyedén megközelíthető, raktárral és külön kiépített infrastruktúrával rendelkező komplexumokig minden megtalálható. Ami közös, az a kereskedelmi fókusz, hiszen ezen épületeket célzottan kereskedelmi szándékkal építették, hogy az abban maguknak helyet bérlő vállalkozások üzletei kedvező környezetben végezhessék munkájukat.

Járulékos előnyök

A korábban már említett irodaház-analógia az előnyök szempontjából is megállja a helyét. Profiltól függően ezek az épületek olyan extra szolgáltatásokat is nyújthatnak, melyek segítik a munkavégzést, megkönnyítik a mindennapi létezést az épületben. Az üzletházak infrastrukturálisan és kialakításukban is arra törekszenek, hogy eladók és vásárlók is megtalálják bennük számításaikat. Ha sikerül egy jól bejáratott, a közönség által is kedvelt épületben üzletet nyitnunk, a siker tulajdonképpen garantált.

Emellett fontos extra lehet még az esetenként jelenlévő és éjjel-nappal működő biztonsági szolgálat. Üzletünk biztonsága egyben a vállalkozásunk biztonsága is, így kifejezetten fontos szempont lehet, hogy értékeinket őrizet alatt tudjuk a nyitvatartási időn kívül is. Az üzletházak többségében ez a szolgáltatás is elérhető, így ez is fontos pluszt jelenthet. Ettől függetlenül persze az üzletházak legnagyobb előnye a már említett kereskedelem központú szemlélet, amely hosszú távon nagy előnyünkre válhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből