Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. Október 25. 07:55, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Konkoly Csaba: "A játék minden elemében felülmúltuk a Ljubljanát!"

Konkoly Csaba: "A játék minden elemében felülmúltuk a Ljubljanát!"

Ugyan már nyolc góllal is vezetett, végül 30-34 arányú, létfontosságú győzelmet aratott a Krim Ljubljana ellen a Győri Audi ETO KC csapata a Bajnokok Ligája harmadik csoportkörében! Pálinger védésével indult a meccs, majd az indulásból

Egy másodpercre sem adta ki kezéből a vezetést az ETO, és ezen az estén nyugodtan kijelenthetjük, mindenki tudása legjavát tette hozzá a csapatjátékhoz a győzelem érdekében. Az első komolyabb előnyt az első negyed óra környékén láthattuk, 9-4-re vezettek Görbiczék, ki is kérte idejét Marta Bon, és hatottak is szavai. Egy találatnyira felzárkózott a Krim, de szerencsére egyszer sem sikerült egyenlítenie a hazaiaknak. Helyette újabb győri találatok érkeztek. 11-12-es győri vezetésnél beindultak Vértenék, Pálinger Kati remek védései mellett szebbnél szebb gólokat lőttek Mravikováék és gyorsan 6 gólra hízott előnyünk (12-18). A szünetre ötgólos győri előnnyel mentek pihenni a csapatok. A fordulás után is az történt a pályán, amit a zöld-fehérek akartak, illetve amit hagytak. 24. gólunkat Görbicz Anita lőtte, méghozzá kínai figurából, ez pedig sokkolta az ellenfelet. Egyre csak nőtt a különbség 21-29-nél még a 10 gólos előny elérése sem látszott lehetetlennek. A végére a mérkőzést végig kézben tartó, szigorúan, ámde pártatlanul fújó két francia sípmester megszórta a mieinket bőven kiállításokkal, lehetősége nyílt a Ljubljanának a felzárkózásra, ezt pedig meg is ették a szlovének. Végül 4 gólos, 30-34-es sikert arattak a lányok, akik csattanós választ adtak minden eddigi kétkedőnek.

Konkoly Csaba: "Nagyon koncentráltan, fegyelmezetten kezdtük a találkozót, és ez szerencsére az utolsó percek kivételével jellemző volt az egész meccsre is. A legvégén többet hibáztunk,elkezdtünk kapkodni, így ezekből, valamint a hétméteresekből tudta velünk tartani a lépést a Ljubljana. Kijelenthetem, hogy minden poszton, a játék minden elemében felülmúltuk őket. Nagyon boldog vagyok, hogy végre kijött az a játék, amire régóta vártunk, amit korábban is jogosan elvártak tőlünk. Külön köszönöm mindazon szurkolóinknak, akik idegenbe is elkísértek bennünket. Hiszünk benne, hogy ez az igaz arca a csapatnak, és jó volt végre azt látni, hogy újra igazai csapatként játszottunk!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.