Városlista
2024. szeptember 11, szerda - Teodóra

Hírek

2011. Március 13. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Konkoly hazaküldte Görbiczet! Hiányzók az ötödik középdöntő előtt

Konkoly hazaküldte Görbiczet! Hiányzók az ötödik középdöntő előtt

Ma 18:15-kor játssza ötödik középdöntő meccsét a Győri Audi ETO KC csapata az EHF női kézilabda Bajnokok Ligájában. Vértenék ellenfele az orosz Dinamo Volgográd gárdája lesz. A gyorietokc.hu interjút készített a vezetőedzővel, Konko

- Hogy sikerült a felkészülés a meccsre?

- A Lipcse elleni idegenbeli meccsünk után kedden találkoztunk először a lányokkal, igaz akkor csak egyéni képzés volt, szerdától azonban mindenki teljes intenzitással tréningezett. Úgy érzem sikerült mindent elvégezni, amit elterveztem, örömteli, hogy továbbra is látom rajtuk, hogy elszántak. Pénteken még a fiúkkal is edzettünk.

- Milyen feladatok fejlesztésére használható a fiúk elleni játék?

- Ha a végcélt tekintjük, akkor azt mondhatom, hogy ha olyan játékot játszunk, mint a férfiak, akkor eredményesek lehetünk. Ebből a gyorsaságból, és a keménységből is, ahogy a fiúk játszanak sokat profitálhatunk. Ezúton is szeretném megköszönni nekik, a SZESE csapatának tagjainak, és edzőjüknek, Pauer Zoltánnak, hogy amikor szükség van rájuk, gyakorlatilag első szóra jönnek, és a segítségünkre vannak.

- Milyen mérkőzésre számítasz?

- Nehéz meccs lesz, de tudjuk, hogy ezen a szinten nincsenek már könnyű győzelmek. Itt minden mérkőzésen keményen meg kell harcolni a sikerért. Természetesen győzni szeretnénk, tanultunk az oroszországi meccsből, de biztos vagyok benne, hogy az ellenfelünk sem feltartott kézzel jön el hozzánk.

- Mindenki egészséges?

- Sajnos nem. Mayer Szabina Achilles-fájdalmakkal küzdött a héten. Simona Spiridon állapota azonban sokat javult, de tény, hogy kisebb kihagyása miatt fizikálisan még nem érte teljesen utol magát. Pálinger Katalin egészséges. Egy kisebb probléma azonban előjött: Görbicz Anita szombaton minimális munkát végzett, ő hőemelkedéssel jött edzésre. Jobbnak láttuk őt hazaküldeni. Meglátjuk vasárnap milyen állapotban lesz.

- - -

A találkozó 18:15-kor kezdődik. A klub felhívja a szurkolók figyelmét a beléptetéssel kapcsolatos információkra. A meccs napján a pénztárak két órával a kezdő sípszó előtt, 16:15-kor nyitnak. Az állóbérlettel rendelkezők szurkolók ezt megelőzően 16:00-tól 16:15 ig a sportcsarnok 6-os kapujánál léphetnek be.

(gyorietokc.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.