Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 21. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Konkoly: "Szinte százszázalékos volt a csapat teljesítménye Larvikban!"

Konkoly: "Szinte százszázalékos volt a csapat teljesítménye Larvikban!"

A Győri Audi ETO KC szombaton este hatalmas tettet végrehajtva fölényes győzelmet aratott Norvégiában a Larvik ellen a Bajnokok Ligájában: Konkoly Csaba vezetőedző szerint ez a csapat diadala volt - írja a Handball.hu. A Győri Audi ETO KC csa

"Szinte százszázalékosan sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk. Nagyon fontos volt a visszarendeződésünk, így nem tudott könnyű gólokat lőni a Larvik. Felállt fal ellen nagyon megszenvedtek ellenünk, rengeteget dolgozunk ezért hét közben videózással és a lelkiek terén is. A lányok a maximumon, sőt, néha ezen felül is teljesítettek. Mindenképpen kellett az a munka a védelemben, amit a belső négy emberünk nyújtott, mellettük még a szélsők is szerepet vállaltak. A nagybetűs CSAPATOT emelném ki, emellett pedig a kapusteljesítmény is rengeteget számított. Katrine Lunde Haraldsen számos lövést fogott, emellett pedig a megbeszélt embereket, sávokat hagytuk lőni, vagyis inkább kényszerítettük lövésre. Talán nem is kell többet magyaráznom a győzelemről." - mondta a tréner.

- Köszönjük a hazai szurkolóknak, akik a televízió előtt szorítottak nekünk, és a helyszínen értünk drukkolóknak is, akik ilyen nagy távolságot tettek meg értünk! Örülünk, hogy így tudtuk meghálálni nekik ezt a hosszú utat! - üzent a szurkolóknak Konkoly.

( Handball.hu )

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.