Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 15. 08:30, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Konkolyt szövetségi kapitánynak? "Megtiszteltetés volna, de ez fikció!"

Konkolyt szövetségi kapitánynak? "Megtiszteltetés volna, de ez fikció!"

A Kézilabda.hu szavazásán kiderült, a honlap olvasóinak többsége Konkoly Csabát, a Győri Audi ETO KC edzőjét látná szívesen a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányaként. A játékosként olimpiai bronzérmes Mátéfi Eszter vas

Mátéfi búcsúját követően a Kézilabda.hu arra kereste a választ, ki legyen a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, s szakportál szavazásán Konkoly Csaba, a Győri Audi ETO KC szakvezetője futott be elsőként, olyan neves szakembereket megelőzve, mint Mocsai Lajos, Kovács Péter, Németh András vagy a friss KEK-győztes Elek Gábor.

„Felettébb megtisztelő, nagyon jólesik, hogy a honlapjuk látogatói engem akarnak kapitánynak, persze annyira ezt nem veszem véresen komolyan, hiszen nem biztos, hogy az illetékes szakmai grémium, valamint a szövetség véleménye is egybeesik a népakarattal" - mondta megkeresésünkre Konkoly, akinek a neve évekkel ezelőtt már felmerült a válogatottnál. Most egyelőre „csak" a Kézilabda.hu-nál, illetve olvasóinál került képbe, de vajon igent mondana-e a felkérésre, ha a szövetség is őt akarná kapitánynak?

„Nagy megtiszteltetésnek érezném, ha a szakmai grémium javaslatára a szövetség vezetői rám bíznák a feladatot: egy új, sikeres női válogatott kialakítását. Minden edző pályafutásában a nemzeti csapat irányítása a csúcs. Persze sok mindenen múlik a szerepvállalásom, elsősorban a szövetségnek és a klubvezetésnek kellene dűlőre jutni a kérésben. Egyelőre ez csak fikció, de még egyszer mondom: jó érzéssel tölt el, hogy a szurkolók egy része engem akar kapitánynak" - jegyezte meg a győri lányok trénere.

(Kézilabda.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.