Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 06. 18:00, péntek | PR
Forrás: ARRABONA-MED

„Kórház a város szélén”

„Kórház a város szélén”

Az Arrabona-Med Foglalkozás-egészségügyi Szolgáltató Kft. nyerte el közbeszerzési pályázat útján a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkavállalóinak egészségügyi alapellátását.

Nagy hír ez a mikro vállalkozás életében, hiszen mai, változó világunkban, igazi kihívás a piacon betöltött pozíció megtartása. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 1027 dolgozójának foglalkozás-egészségügyi ellátását pár hónapja kezdte meg a cég, de máris pozitív visszajelzést kaptak a gyors és minőségi munkavégzésről. Minden bizonnyal ennek a hozzá állásnak is köszönhető, hogy a 2000-ben alakult Kft. mára már az egyik leg meghatározóbb szereplője az üzemegészségügy szegmensének. Mint oly sokan mások, az Arrabona-Med Kft. is megküzdött a partnereit érintő válsággal, az általános leépítésekkel, megszűnésekkel. Ebben a bizonytalan gazdasági időszakban csak a töretlen optimizmus, és a meglepő üzletpolitikai döntések segítették a céget.

A fizikó terápiás kezelések nagyon népszerűek. Az Arrabona-Med Kft. merész elhatározással, szerződött partnerei részére ingyenessé tette a programot. A döntés jónak bizonyult, hiszen így az alapellátáson túl, további egészség megőrző, helyreállító kezelésekkel szolgálhatnak a partnerek a dolgozóik felé. Szintén ingyenes a védőoltások beadása, valamint a kockázat becslések jóváhagyása. A többletszolgáltatás, több szerződő céget eredményezett. Fejlesztettek a műszereik tekintetében is. Az érszűkületben szenvedők, vagy keringési zavarokkal , bőrproblémákkal, mozgásszervi panaszokkal küszködők kezelésére vásároltak egy mofetta kabint, mely a szén-dioxid gáz gyógyító hatását alkalmazza. A terápiás ultrahang készülékük kiválóan alkalmas az általános meszesedés megszüntetésére, enyhítésére. Az Iontoforézis kezelés hatékony a derékfájás, térdfájás, különösen izomhúzódás esetén. A mágnes ágy jótékony hatása által javul a vérellátottság, fájdalomcsökkentő, értágító hatású. Ízületi és izom fájdalmak csökkentésére, megszűntetésére javallott. A Jade köves masszázs ágy rezgés útján javítja a test hibás sejtjei rezgését. Ellazít, energizál, immunrendszer erősítő. A kezelések szakképzett asszisztens felügyelete mellett történnek.

A jól megválasztott beruházások, és az egyre szélesebb körű elismertségünk segített abban, hogy ugyan voltak veszteségeink a partnereink körében, de az újonnan szerződött cégeknek köszönhetően mára közel 600 elégedett mikro, közép, és nagyvállalattal állunk szerződésben – mondta Dr. Szücs Jenőné Ügyvezető.

A társadalmi szerepvállalás keretében az Arrabona-Med Kft. ellátja az Ipari Parkban történő bármilyen kisebb balesetek sérültjeit. Köszönhető mindez a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvos, és asszisztens gárdának. A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokon túl, számos különböző egészségügyi tevékenységet is végeznek, mint például a menedzserszűrés, házi orvosi ellátás,laboratóriumi vizsgálatok, ultrahang vizsgálatok, pszichológiai és orvosi vizsgálatok lőfegyver viselési engedélyhez.

Területi kötelezettség nélkül magánszemélyek is igénybe vehetik a cég szolgáltatásait, mivel a zsúfolt kórházakkal, rendelőkkel ellentétben az Arrabona-Med emberközpontú, személyes kapcsolatra építő cég. Mind a partnereknek, mind a magánszemélyeknek lehetőségük van időpont egyeztetésre, ezzel is időt spórolva. A tisztes haszon elvét betartva működő cég, ár-érték arányban magasan a legjobb.

Ki ne emlékezne a „Kórház a város szélén” című filmsorozat együtt érző, színpatikus Sova doktorára, a mosolygós nővérekre a kórház folyosóin? Nos, valahogy így képzelje el az olvasó az Arrabona-Med Kft. csapatát. Kellemes, barátságos emberek, akiknek hivatásuk a dolgozók egészségének védelme, a komplex megelőzés, az egészséges és biztonságos munkakörnyezet kialakításának és fenntartásának elősegítése.

ARRABONA-MED Egészségügyi Szolgáltató Kft
Foglalkozás-egészségügyi Központ
(H-9027 Győr, Martin u. 1.)

• Nyitva tartás: Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 6.00 - 14.00 óráig, Szerda: 6.00 - 16.00 óráig
• Labor - vér mintavétel: Kedd, Csütörtök: 6.00 - 10.00 óráig
• Tel./Fax: (+36) 96/624-085
• Mobil: (+36) 20/95-35-613; (+36) 30/29-05-405
• Email: ugyvezetes@arrabona-med.hu

Címkék: ARRABONA-MED

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.