Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. November 13. 15:04, szerda | Helyi

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

Közeleg a karácsony! - Ünnepi ruhák érkeztek a Tchibo webáruházba

A Tchibo webáruház ismét kétféle heti ajánlattal készül a közelgő ünnepi időszakra.

Ezek közül az egyik abban segít, hogy az ünnepi összejöveteleken is a legjobb formánkat hozhassuk, és csinosan, elegánsan élvezhessük a családdal, barátokkal együtt töltött időt! Legyen szó ruhákról, vagy felsők és szoknyák, vagy épp nadrágok tökéletesen összeillő kombinációjáról, a heti ajánlatban rengeteg darab közül válogathatunk, hogy kényelmes és stílusos összeállításokat kreálhassunk az ünnepekre!

Lezser darab könnyed, romantikus mintával: a fekete alapon piros szívekkel díszített finomkötésű ruha figyelemfelkeltő megoldás lesz bármilyen rendezvényen – miközben a kényelemről sem kell lemondanunk! A bő szabású darab V-alakú nyakkivágással készült, kis megkötővel, amelyet masnira, vagy laza csomóra kötve is viselhetünk. A ruhát különösen csinossá teszik az olyan apró részletek, mint a mellvarrások, a kissé előrehozott, enyhén ráncolt vállvarrás, vagy épp a húzott ujjvégeken található gombos mandzsetta. Ráadásul 36-tól egészen 48-as méretig kapható, így mindenféle testalkattal nyugodtan választhatjuk ünnepi viseletnek!

Ha a sima jersey anyagot részesítjük előnyben, akkor is több darab közül válogathatunk: a fekete jersey ruha és a sötétpiros színben kapható jersey ruha egyaránt csinos és stílusos darab – és mindkettő S-től egészen XL méretig kapható! A normál fazonú piros/fekete ruha rávarrt, enyhén A-vonalú szoknyával készült, olyan strukturált anyagból, amely szép és divatos színhatást eredményez. Ha ezt a ruhát választjuk, akkor lezseren elegáns megjelenésünket a ¾-es ujjak és a csónaknyak teszi majd teljessé, emellett 44/46 mérettől mellvarrás is található rajta. A fekete darab igazi klasszikus, amit olyan részletek dobnak fel, mint a nyakkivágást díszítő ezüstös csillogású betét, és a lezser hatású, enyhén ejtett vállak, emellett ennek a ruhának zsebei is vannak, amiről sokan nem szeretnek lemondani még az alkalmibb viseletek esetében sem – és ezzel a ruhával nem is szükséges!

A teljes karácsonyi kínálatban természetesen egy sor további ünnepi öltözéket találunk, így akár teljesen új összeállítást is rendelhetünk magunknak az ünnepi időszakra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.