Városlista
2024. szeptember 5, csütörtök - Viktor, Lőrinc

Hírek

2010. Augusztus 28. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Kulcsár Anita-emléktorna: egygólos győri győzelem a Buducnost ellen

Kulcsár Anita-emléktorna: egygólos győri győzelem a Buducnost ellen

Lassan már hatodik éve, hogy nincs közöttünk. 2005. január 19-én történt az a végzetes baleset, és a kézilabda zseniális alakja örökre távozott. Kulcsár Anita emlék&

Igaz az a vélemény, miszerint ennek a két napnak a csarnokban elért eredményei, ha nem is mellékesek, de másodlagosak. A lényeg, hogy összejön négy nagyszerű csapat, hogy játékkal adózzon Anita emlékének.

A zöld-fehérek első mérkőzésén:
Győri Audi ETO KC - Buducnost Podgorica 27-26 (17-10)

felkészülési mérkőzés, Dunaújváros.

Győri Audi ETO KC: Katrine Lunde Haraldsen, Pásztor Bettina - Tóth Eszter, Szegedi Orsolya(2), Bárány Krisztina, Kovacsics Anikó(7/5), Aurelia Bradeanu(3), Eduarda Amorim(6), Orbán Adrienn(1), Mayer Szabina, Hornyák gnes(1), Ana Gros(6/5), Simona Spiridon(1)

Buducnost: Vukcevic, Knezovic - Miljanic, Radicevic, Djokic, Jovanovic, Radovic, Bulatovic, Pecevska, Kindl, Popovic, Markovic, Vukcevic, Bulatovic, Mehmedovic.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.

2024. Szeptember 05. 08:12, csütörtök | Helyi

Tükröt tartanak a nézők elé

Két előadást is láthat a közönség a Győri Balett most készülő bemutatójában.

2024. Szeptember 05. 07:14, csütörtök | Helyi

Hétvégén jön a Győr Rally

Szeptember 6-és 8-a között ismét Győrben száguldanak a WHB Győr Rally versenyautói. A második alkalommal megrendezett versenyre minden eddiginél színesebb program kavalkádot és látványosabb versenyt ígértnek a szervezők.

2024. Szeptember 04. 17:44, szerda | Helyi

A győri ősz egyik csúcsrendezvénye az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án egy igazán grandiózus ingyenes rendezvénnyel várja a győri és a Győr környéki településekről a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont, hogy együtt ünnepeljék az Élményközpont teljes megújulásá