Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

Egy három napos felkészítő táborban vehetett részt ennek köszönhetően Budapesten.

Petra elmondása szerint a tábor kemény volt, de megérte. "Fantasztikusak voltak a lányok,nem volt versengés és klikkesedés köztünk."

Ahogy Petra fogalmazott inkább olyanok voltak mint egy “nagy csalàd” a 3 nap alatt. Sajnos a “social média” szavazáson csak a 2. helyre került, de nem bánja, mert olyan ismerősei segítettek neki a szavazatok gyűlytésével, akikről nem is gondolta volna, hogy ilyet megtesznek érte, és sok barátjàban csalódnia kellett.

A tábor végén,sajnos nem került be a TOP10-be, de örült nagyon a lányoknak. Pár nap pihenő után került megrendezésre csütörtökön a Gálaest, ahova a fiatal modell is meghívást kapott Ilyés Jenifer énekes-színésznő barátnőjével együtt. Mint mondták, nagyon jól érezték magukat, és a volt szépségkirálynő pedig egy díjjal térhetett haza.


“Amikor Csiti (Csitári Gergely- a szerk.) kimondta a színpadon a nevem nagyon meglepődtem,mert fogalmam sem volt róla,hogy mi történik. Nem tudtam,hogy lesznek különdíjjak,főleg azt nem,hogy én “nyerhetem” meg az egyiket,hiszen nem kerültem be a TOP10-be, de vannak csodák, és szeretet az emberek szívében. Fantasztikusan éreztem magam, a lányok szépek voltak nagyon. Megtiszteltetés,hogy részese lehettem ennek a versenynek,és hogy én viselhetem a “Supermodel of the Year 2019 Fair Play” szalagot. Köszönöm mindenkinek a lehetőséget,és a támogatást. Nagyon boldog vagyok.” - tette hozzá portálunknak a fiatal modell.


Forrás: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.