Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Szeptember 12. 10:22, csütörtök | Kék hírek
Forrás: GYŐR MRFK

Légpuskával lövöldözött

Légpuskával lövöldözött

A 20 éves külföldi férfi Szlovákiában vásárolt légfegyverét tartási és behozatali engedély nélkül hozta hazánkba.

Szeptember 9-én este érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Rajka és Bezenye között, a 150. számú út mellett egy férfit tartanak vissza, aki a nála lévő fegyverrel a földre lőtt. A 20 éves külföldi állampolgárságú férfi gépkocsija rakteréből egy - az elsődleges fegyverszakértői vélemény alapján - 4,5 mm caliberű, távcsőves légfegyvert adott át az őt igazoltató rendőröknek, melynek tartása engedélyhez kötött. A férfi elmondta, hogy a fegyvert egy héttel korábban Szlovákiában vásárolta, tartási és behozatali engedéllyel nem rendelkezik.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság H. Filip fegyverét lefoglalta, ellene - szakértő bevonásával - lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott