Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 15. 18:00, szerda | Helyi
Forrás: Romantikatérkép

Legtrendibb romantikus helyszínek Győr-Moson-Sopron megyében

Legtrendibb romantikus helyszínek Győr-Moson-Sopron megyében

A Romantikatérkép segítségével feltérképeztük, hogy milyen romantikus helyszíneket érdemes meglátogatni a környéken. Az oldalra ajánlások útján kerülhetnek fel helyszínek, így ha úgy gondolod, te ennél tutibb helyeket is ismersz, akk

Tapasztalataink szerint kastélyokat, vagy kastélyszállókat ismerik a leginkább a környéken járók. A Soprontól 10 km-re fekvő, 15 holdas ősparkban fekvő Széchenyi Kastélyszálló, a "magyar Versailles"-nak hívott Esterházy-kastély, a csodás romantikus hétvégéiről ismert Szidónia Kastélyszálló, vagy a reneszánsz stílusú várkastély, a Héderváry Kastély is szerepel a térképen.

Sokan azonban szeretik aktívan tölteni a pihenőidejüket, nekik mindenképpen a természet csodái lehetnek izgalmasak, mint a méltán közismert és -kedvelt Fertő-tó vagy a Győr közelében található Radó-sziget, ahol nem csak túrázni, sétálni, piknikezni lehet, de alkalomadtán hancúr helyszínnek is alkalmas.

Aki viszont egy szerelempontban szeretné megpecsételni érzéseit, hasonlóan az egyre inkább elterjedő lakatfalakhoz, annak a Soproni Tűztornyot ajánlja a térkép, ahol a gyönyörű panoráma mellett kürtölhetik világgá a szerelmesek érzéseiket.
Ha pedig egyik kategóriába sem tartozol, és inkább az összebújós romantikus hétvégék híve vagy, akkor mindenképp látogass el a Fertő tavi pihenőházakhoz kedveseddel, amelyek különlegessége, hogy a weekend házak cölöpökön nyugszanak a tó felett, így tuti el tudtok bújni a világ elől.

Az oldal üzemeltetői szerint (Meglepkék.hu Kft. – a szerk.) sokszor keresik meg őket, hogy egy-egy budapesti helyszínen szervezzenek meg romantikus piknikeket, amikor már minden hozzávaló – pokróc , mécsesek, finomságok - előre a kiszemelt helyre van készítve, így a pár egy romantikus séta alkalmával tulajdonképpen belebotlik a nekik odakészített piknikbe. Ha egy kicsit egyszerűbb megoldásra vágyunk, akkor magunk is meglephetjük kedvesünket, egy rögtönzött piknikkel az ajánlott romantikus helyszínek egyikén.

Forrás: www.romantikaterkep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.