Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Február 19. 12:00, szerda | Külföld

Lövések dördültek el Prágában, egy férfi meghalt, egy nő pedig súlyosan megsérült

Lövések dördültek el Prágában, egy férfi meghalt, egy nő pedig súlyosan megsérült

Egy férfi meghalt egy nőt pedig életveszélyes állapotban szállítottak kórházba szerdán, miután lövések dördültek Prága Chodov városrészében - írta egy cseh hírportálra hivatkozva a parameter.sk

A lövéseket egy panelház lakásából lehetett hallani szerdán kora reggel. Lucie Drábková, a kerületi rendőrségi szóvivője a noviny.cz-nek megerősítette, hogy Prága 11-ik kerületében erőszakos bűncselekmény történt, amelyben egy férfi a helyszínen meghalt.

Egy középkorú nőt kritikus állapotban szállítottak kórházba, miután hasba lőtték. A vele egy háztartásban élő férfit fejlövés érte, és azonnal meghalt.

Drábková azt is mondta, egyelőre nem világos, hogy a lövöldözés a páros között alakult-e ki, vagy egy harmadik személy is jelent volt a tragédia idején.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.