Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Február 03. 16:10, hétfő | Külföld

Lövöldözött egy utas a buszon Kaliforniában, többen megsérültek

Lövöldözött egy utas a buszon Kaliforniában, többen megsérültek

Több ember megsérült hétfő hajnalban a Greyhound busztársaság egyik buszán Kaliforniában, miután az egyik utas fegyvert rántott, és a többi utasra kezdett lőni.

A kaliforniai autópályarendőrség szóvivője azt mondta, egyelőre nem tudják pontosan megmondani a sérültek számát, sem azt, hogy milyen állapotban vannak, csupán annyit közöltek, hogy a lövöldöző maga is a buszon utazott - írja a Fox Business.

Később a rendőrség a CBS News-nak azt mondta, hat ember sérült meg, de azt továbbra sem közölték, van-e halálos áldozat.

A busz észak felé tartott az Interstate 5 autópályán, amikor az egyik utas elővett egy fegyvert, majd lövöldözni kezdett, több utast is eltalált.

A lövöldözőt őrizetbe vették. Azt egyelőre nem tudni, miért támadt az utasokra. A helyszínen készült felvételeken az látható, ahogy a busz egy Valero benzinkúton áll.

A busztársaság egyelőre nem adott ki közleményt az esetről.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:00, szerda | Külföld

Az Európai Bizottság folyósította Kijevnek a hitelkeret első részletét

Az Európai Bizottság kedden csaknem 4,2 milliárd eurót folyósított Ukrajnának az ukrán hitelkeret első részleteként - közölte a brüsszeli testület.

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Külföld

A vártnál jelentősebben romlott az augusztusi német gazdasági hangulatindex

Romlott a ZEW német gazdaságkutató intézet augusztusi, Németország következő hat hónapjára vonatkozó gazdasági hangulatindexe, az elemzők által becsültnél lényegesen nagyobb mértékben.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Külföld

Az Egyesült Államok szerint a héten számítani lehet iráni támadásra Izrael ellen

Az Egyesült Államok értékelése szerint ezen a héten számítani lehet Irán és hozzá kapcsolódó fegyveres szervezetek részéről Izrael elleni támadásra