Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2012. Szeptember 27. 15:32, csütörtök | Helyi

Mágnesterápia a gyakorlatban

Mágnesterápia a gyakorlatban

Mágneses terápia a gyakorlatban Az orvosok és természetgyógyászok szinte majdnem minden betegségre alkalmazzák az Impulser terápiát. A pulzáló mágneses mező segíthet az anyagcserezavaroktól kezdve a migrénen, reumán, túlsúlyon kereszt

Az Impulser terápia kiemelt alkalmazási területei: a sebgyógyítás ösztönzése és gyorsítása; a támasztó- és mozgásszervek degeneratív, gyulladásos és poszttraumatikus megbetegedései; a csonttörés gyógyulásának elősegítése; a protézisbeültetés utáni rehabilitáció, fájdalomkezelés. Ezeken kívül eredményesen alkalmazható a szív- és érrendszeri megbetegedéseknél.

Alkalmazásának előnye, hogy ismert mellékhatással egyáltalán nem rendelkezik, és a páciensek kényelmesen a saját otthonukban végezhetik a kezeléseket. Az Impulser terápia több ponton is különbözik a piacon található egyéb mágnesterápiás készülékektől. Gondolunk itt arra, hogy az Impulser nemzetközi kutatócsoportja egyedi jelformát dolgozott ki, melynek gyógyászati hatékonyságát számos kutatásukkal igazolták. Sajnos közismert, hogy az elektromágneses sugárzásoknak egészségkárosító hatása is lehet. Az Impulser genetikai vizsgálatokkal tudja igazolni, hogy az alkalmazott kezelések biztonságosan használhatóak. Nem elhanyagolandó tény továbbá, hogy a terápia tág határok között biztosít lehetőséget a kezelések személyre szabására.

A terápiás eszköz kezelése rendkívül egyszerű, néhány perc alatt elsajátíthatja bárki. Ez az otthoni alkalmazásnál jelenthet előnyt. Az Impulser terápia lényege, hogy egy kezelő egység által előállított elektromágneses jeleket viszünk ki egy matracra, melyben elektomágneses tekercsek találhatóak. A készülék rendelkezik több előre megírt programmal, melyekkel különböző betegségtípusokat kezelhetünk eredményesen. Ezen kívül saját, személyre szabott programokat is készíthetünk, melyeknek összeállításában az Impulser orvosszakértői teljesen ingyenesen a segítségünkre vannak.

Legyen szó egy már kialakult betegségről, gyógyulás utáni rehabilitációról vagy esetleg csupán prevencióról, az Impulser terápia ideális megoldás, hiszen gyógyszermentesen, mellékhatásmentesen fejti ki kedvező hatását, mellyel főleg szervezetünk öngyógyító mechanizmusait indítja be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 10. 09:10, szombat | Helyi

Tandem-Szem: Ikrény – Párizs kerékpárral

Tandembiciklivel indulnak neki a Tandem-Szem Egyesület tagjai a nagyjából 1700 kilométeres Ikrény-Párizs túrának, hogy a paralimpia megnyitóján részt vehessenek.

2024. Augusztus 10. 08:12, szombat | Helyi

Már a Pannonhami Borvidéken is szüretelnek

Két-három héttel hamarabb kezdődött a szüret.

2024. Augusztus 10. 07:12, szombat | Helyi

Benkovich-ügy folytatódik: az alapítványokkal csörtéznek a felek

A plébános nyugdíjazása nagy viharokat kelt, egyre nagyobbakat. Az Egyházmegye, illetve az Apor-iskola, valamint a templom és idősotthon alapítványának kuratóriuma is közleményben reagált egymás állításaira.

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.