Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Szeptember 11. 20:53, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Győri Audi ETO, MKCSE

Győri Audi ETO - MKCSE gálamérkőzés összefoglalója

Győri Audi ETO - MKCSE gálamérkőzés összefoglalója

A magyar bajnokság startja előtti utolsó felkészülési mérkőzésén fiókcsapatához, a Mosonmagyaróvárhoz utazott a Győri Audi ETO.

A gálamérkőzés ezúttal rövid ünnepséggel kezdődött, hiszen a két csapat játékosai átadták a korábban összegyűjtött pénzösszeget, amelyet a Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény - Idősek Bentlakásos Otthonai számára ajánlottak fel. A két klub együttesen 200000 Ft-tal tudta támogatni a szépkorúak intézményeit.

Ezt követően a két szurkolói egyesület vezetője jelképesen egy-egy könyvet is átadott KESZI képviselőinek, hiszen a csapatok drukkerei olvasnivalót is gyűjtöttek az időseknek. Köszönhetően Nektek több száz könyvvel bővült a házi könyvtáruk.

Csiba Erzsébet: Őszintén bevallom, én mindig megilletődöm, amikor olyan helyről jön a segítség, ahonnan az ember a legkevésbé számít. Hiszen ha jól belegondolunk a fiatal sportolók világa igencsak messze van a mi időseink világától. A fiatalság, az egészség, a jókedv találkozik így most az öregedéssel, a szenvedéssel, az elesettséggel, ami még különlegessebbé teszi ezt a történetet és ez számomra nagyon nagy öröm – mondta el a KESZI vezetője.

A kezdő sípszó előtt a következő ünnepelni való Horváth Ilona nagylelkűsége volt, aki a korábban licitálásra meghirdetett mezt, 50000 Ft.-ért megvásárolta. A mosonmagyaróvári klub ajándékaként pedig a kezdődobást is elvégezhette a mérkőzésen.

10 góllal vezettett szünetben a Győri Audi ETO KC csapata a Mosonmagyaróvár elleni utolsó felkészülési mérkőzésen. Jó hír, hogy sérülése után góllal tért vissza a pályára Bódi Bernadett. A második félidőben tovább növelte előnyét csapatunk, és 34-19-es idegenbeli sikert aratott.

A mérkőzésről készült összefoglalóban a felépülése után először pályára lépő Bódi Bernadett, az ETO-újonc Nora Mörk és Danyi Gábor edző szólalt meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése