Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2017. Augusztus 24. 15:18, csütörtök | Helyi

Megbízhatóság és minőség egy helyen

Megbízhatóság és minőség egy helyen

Magyarországi viszonylatban a cég 2002 óta jelentős forgalmazója a benzinkúttechnika piacának,

a világ vezető gyártóinak kínálatával olyan termékekkel van jelen, mint kútoszlop, tankautomata, technológiai szerelvények, tartályszintmérő.

Több, mint 20 éves szerviz háttérrel és szakmai múltra tekint vissza, az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás keretén belül jóváhagyott egyedülálló lézeres tartályhitelesítő technólógiával. A cég fontosnak tartja, hogy az üzemeltetők, beruházók, gyártók és kivitelező cégek igényeit figyelembe vegyék és kiszolgálják a kifogástalan minőségű, piac által jól ismert és széles körben elismert termékeivel.

A Tokheim kútoszlop gyártó a világon vezető gyártó, Magyarországon kiterjedt szervízhálózattal rendelkezik. Széles skálán, minden igényt kielégítve mozog a kútoszlop választék. Összesen öt típusát különböztetjük meg: egy-, két- illetve többtermékes gázolaj, etanol, adblue, benzin kiadásra alkalmas, pisztolygázzal vagy anélkül visszavezetéssel felszerelt kútoszlop kínálatból válogathatnak az érdeklődők, továbbá a Schwelm, Schlumberger és Tokheim típusú kútoszlopokhoz alkatrészeket is választhatnak. A GIR üzemi tankolóautomatákban a flották tankolásának jogosítása, üzemanyag fogyasztásának követése és elemzése valósul meg önálló üzemmódban vagy valós időben, de külső helyszínen nincs lehetőség a kezelői számítógéphez csatlakoztatni. Csatlakoztatható a rendszerhez opcióként elektronikus szintmérő, mosó vezérlés, soromló beléptetés. PIN kóddal történhet az azonosítás, illetve koronggal vagy elektronikus kártya segítségével. Több telephelyet is képes kezelni a központban futó szoftver. A legkifejlettebb kültéri fizetési rendszer a Crypto VGA Tokheim. Gyorsabb és egyszerűbb kifizetést tesz lehetővé az ügyfelek részére a forradalmi érintőképernyő. A megjelenő intuitív képernyők a grafikák gyorsan és könnyedén irányítják a felhasználót az üzemanyaghűség-káryta, illetve hitelkártya folyamatokonkeresztül. A Crypto VGA a legbiztonságosabb tranzakciós megoldás a legújabb PCI-jóváhagyás keretében, olyan megoldásokkal van felruházva, amely csalásellenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.