Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 18. 09:30, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megéri-e az Audinak szponzorálnia a kupatrófeákból kizárt győri labdarúgókat?

Megéri-e az Audinak szponzorálnia a kupatrófeákból kizárt győri labdarúgókat?

Alapjaiban rendítheti meg a Győri ETO FC jövőjét, ha a csapat rendkívül súlyos nemzetközi büntetése másodfokon is jogerős lesz. Mint ismert, az Audi Hungária Motor Kft. 2014-ig szóló szponzori szerződést írt alá 2011. februárjában a

A megállapodás ünnepélyes aláírásán Thomas Faustmann, az Audi Hungária Motor Kft. ügyvezetője elmondta: bizakodva néznek az ETO-val közös új projekt elé és reménykedik benne, hogy Győrött nemsokára bajnokcsapatot ünnepelhetnek.
Nos, hiába is sikerülne a bajnoki címet megszerezni, mindenki számára egyértelmű lehet, hogy az Audi számára igazi reklámértéket mégiscsak a nemzetközi kupaporondon való szereplés jelentene, ha azonban az ETO az eltiltás miatt száműzött lesz, kérdés, hogy az Audinak megéri-e az euró-milliókat beleölni a győri labdarúgásba?
Klement Tibor, az ETO ügyvezetője ráadásul a megállapodás aláírásakor bejelentette: a futballklub lemond a városi támogatásról a nehezebb helyzetben lévő győri utánpótlás-labdarúgóklubok javára. Ugyan itt pár tízmillió forintról van szó, mégis nagy érvágás lehet, ha a kizárás miatt a győri egyesület az Audi-finanszírozást is elveszíti.
Az Audi az anyagi támogatás mellett egy húsz gépkocsiból álló flottát bocsátott a klub rendelkezésére. Ha a német autógyártó cégnek nem áll érdekében a magyar bajnokságban megrekedt ETO támogatása, eleshet a klub az értékes járművektől is.

Végül, de nem utolsósorban az ETO - az Audi támogatásával - nyári fergetegpartin akart ünnepelni július 29-én, amelyre hivatalos - ugyancsak a németek nem kis anyagi közbenjárásával - a Bayern München öregfiúkcsapata. Kérdés, hogy lesz-e mit ünnepelni, ha érvényben marad a zöld-fehér klub kizárása az európai kupaporondról?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.