Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2017. Május 16. 14:15, kedd | Helyi

Megfelelő kezelések egy helyen

Megfelelő kezelések egy helyen

A magánklinika 2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét

magán egészségügyi szolgáltatásokat. Délnyugat-Magyarországon, Pécsen a legmodernebb üveg- és betonszerkezet páratlan környezetet nyújt a betegek kezelésére, mindezt a legnagyobb gondosságban és tiszteletben a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak. Nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba, hét kétágyas, illetve két exkluzív egyágyas szoba található itt. Ez mellett tágas parkoló és kényelmes várótermek szolgálják ki a betegek és a szakmai csapat igényeit. A régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása, amely a sebészeti osztállyal működik együtt, a műtétek teljes érzéstelenítéssel történnek. Két jól felszerelt fogorvosi rendelő és egy panoráma röntgengép található meg.

Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek rendelkezésére áll. A legjobb minőséget a legjobb áron garantáljuk. Szolgáltatásaink között szerepelnek a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, hidak, inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok 14 elemig, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, Arany-teleszkópos munkák, fogfehérítés, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A laborban dolgozó kollegák magasan képzett fogtechnikusok, akik a lehető legpontosabb munkát végzik, az Ön igényeinek figyelembe vételével. A fogtechnika laboratóriumban minden szükséges munkafolyamatot megvalósítunk a legmodernebb technológiák segítségével. Így a versenyképes árak mellett a teljes minőségellenőrzést is garantáljuk minden munkafolyamat során. Választhat meglévő árú szolgáltatást, vagy előre megtervezett ajánlatot, igényelhet egyedi, testreszabott kompozíciót, amely személyreszabott, ugyanakkor kényelmes. Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.

2024. Július 28. 08:13, vasárnap | Helyi

A Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu táborában jártunk

Idén nyáron is szervez napközis kajak-kenu táborokat a Győri Vízisport Egyesület.

2024. Július 28. 07:12, vasárnap | Helyi

Szamárköhögés: javasolják a betegség elleni emlékeztető oltás a várandósoknak

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.