Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 16. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megnyíltak a győri szabadstrandok: van, ahol mégis tilos a fürdőzés a nyáron

Megnyíltak a győri szabadstrandok: van, ahol mégis tilos a fürdőzés a nyáron

Az Aranypart I és II. területén a Győr-Szol munkatársai megmetszették a fákat, lefestették a padokat, kihelyezték a víz mélységét jelző bójákat és a hulladékgyűjtő edényeket, valamint a helyszínre szállították az életmentéshez

A szabad strandokra tilos gépkocsival behajtani és oda kutyát bevinni. Tilos tüzet gyújtani és üveget a vízbe vinni. A fürdőzőkre és a napozókra nézve veszélyes lehet a vízparton hagyott horog, ezért a szabad strandok területén a horgászás is tilos.
Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás, ezért Győr Megyei Jogú Város Jegyzőjének határozata értelmében tilos fürödni az Adyvárosi tározó tóban, a József Attila lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó mindkét felén, a Bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt Duna ágban), a Pinnyédi Híd győri hídfőjénél, a Püspök-erdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újvárosban a Mákos dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban, a Bácsai bányagödrökben, a Holt Marcalban (Rabkerti tóban) és a Győrszentiváni volt szabad strandon.

(Kék Duna Rádió)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.