Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Február 23. 21:10, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Megöltek egy NAV-ost Budapesten - Új részletek

Megöltek egy NAV-ost Budapesten - Új részletek

Meggyilkolták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik munkatársát, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek hétfőn Budapesten - tájékoztatta közös közleményben a NAV és a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-t.

A közlés szerint késsel támadtak a NAV két, munkáját végző alkalmazottjára. A kiérkező mentők egyikük életét már nem tudták megmenteni, kollégája viszont a műtéti beavatkozásnak köszönhetően túl van a közvetlen életveszélyen. A rendőrség a késelőt a helyszínen őrizetbe vette.

Az elhunyt munkatársat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium saját halottjának tekinti - tartalmazza a közlemény.A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján azt közölte, hogy a gyilkosság a főváros XX. kerületében, a Géza utca egyik társasházában történt, nem sokkal délután 2 óra előtt.

A gyanúsított, egy 35 éves férfi, egy késsel több alkalommal megszúrta a NAV két intézkedő munkatársát. A támadás következtében egyikük a helyszínen életét vesztette, kollégáját pedig kórházba vitték.

A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták, vele szemben a BRFK folytatja le az eljárást - tartalmazza a rendőrség közleménye.

Az M1 esti Híradójának információi szerint a gyanúsított egy szobafestő, aki korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, a vámosok feltehetőleg adótartozás miatt jelentek meg nála.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.