Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 28. 14:55, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Megtartottuk a sorsolást az április 25.-ével lejárt nyereményjátékoknál!

Megtartottuk a sorsolást az április 25.-ével lejárt nyereményjátékoknál!

A tegnapi nap folyamán közjegyző (Dr. Szöllősi Zoltán közjegyzőhelyettes) jelenlétében megtartottuk a sorsolást az április 25-én lejárt nyereményjátékoknál. Számos értékes nyeremény került kisorsolásra (wellness hétvége, navigác

Akik már visszajeleztek:

Lótos Gábor, aki a Notebook Store nyereményjátékunkon egy HP iPAQ 316 Travel Companion autós navigációt nyert 50.000.-Ft értékben.

Lótos Gábor: "A játékra és az oldalra egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet. Nagyon örülök mert még soha sehol nem nyertem semmit. Az oldal jó és áttekinthető amikor Győr felé járok előtte mindig tudok tájékozódni az oldalon, és hasznos információkat kapok."

T. Nagy Emőke, aki a Kincsem Wellness Hotel - Kisbér nyereményjátékunkon 2 éjszakás wellness hétvégét nyert a kisbéri Kincsem Wellness Hotelbe 50.000.-Ft értékben.

T. Nagy Emőke: "Nyereményjátékukra a nyeremenyfigyelo.hu honlap segítségével találtam rá és elégedett voltam a weboldaluk által nyújtott lehetőségekkel."

Horváth Zoltán, aki a Villa Medici Hotel**** & Étterem nyereményjátékunk szerencsés nyertese. Nyereménye: 3 éjszakás utalvány 2 fő részére a veszprémi Villa Medici Hotel****-be 80.000.-Ft értékben.

Horváth Zoltán: "A nyereményjátékkal nagyon elégedett voltam, főleg, hogy nyertem is most először életemben :) ezenkívül tetszett benne nagyon: sok játék van, könnyű bekerülni (csak 1 kérdésre kell válaszolni), külön vannak aktív és lezárult játékok, nem kell heteket várni az eredményhirdetésre, időben sorsolnak, és az értesítőt is gyorsan megkaptam. A facebook admin-jukkal is elégedett voltam, jófej volt, tájékoztatta a barátnőmet, hogy tényleg én nyertem. A játékról a barátnőm szólt nekem....már régóta szeretnénk nyerni egy wellnesst, de eddig még sajnos nem sikerült. Ő beírta a keresőbe, hogy "wellness nyereményjáték" és így az elsők között dobta ki az oldalatokat, aztán pedig szólt nekem, hogy itt sok a wellness-es játék. Köszönjük a lehetőséget!"

ifj. Raska István, aki a T-Mobile nyereményjátékunk szerencsés nyertese. Nyereménye egy T-Mobile Vairy Text II típusú mobiltelefon 20.000.-Ft-os Domino feltöltőkártyás csomagban.

ifj. Raska István: "igazából a nővérem mondta hogy nézzek szét az oldalon mert jó dolgokat írnak ott, így is tettem és a böngészések közepette megtaláltam a nyereményjátékot és a Fortuna mellém állt aminek Örülök. Az InfoGyőr oldallal kapcsolatban csak annyit tudok mondani hogy nagyon jó és átlátható érdekes cikkeket lehet olvasni. Elégedett vagyok az oldallal."

Pusztai István, aki a Start Utazási Iroda nyereményjátékunk nyertese. Nyereménye: 5db játékszoftver.

Pusztai István: "Az oldalukra böngészés közben találtam rá és felkeltette érdeklődésem a részletgazdag oldal. Színes, érdekes, olvasnivaló hírek szinte minden megtalálható. Elég sűrűn szoktam az oldalukat látogatni. A nyereményes részeket meg kimondottan kedvelem."

Hugyecz Andrea, aki a Medici Travel - Majerik Hotel*** Hévíz nyereményjátékunk szerencsés nyertese.
Nyereménye: 3 nap 2 éj 2 főnek reggelivel a Hévízi Majerik Hotel***-be, 60.000.-Ft értékben.

Hugyecz Andrea: "A Szuperinfo (Tutti tipp) nevű siófoki újságban találtam rá a honlapot népszerűsítő hirdetésre és azon belül a nyereményjátékra. A weboldal tiszta és átlátható, számomra."

Természetesen várjuk a többi szerencsés nyertes jelentkezését is. A nyertesek neve megtalálható a lezárult nyereményjátékok oldalon.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.