Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 25. 14:55, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

Megújult az Árpád úti fogorvosi rendelő

Megújult az Árpád úti fogorvosi rendelő

Több mint három és fél millió forintból újult meg teljesen az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Árpád úti fogorvosi rendelője Győrben. A közel 5000 embert ellátó rendelő fogászati és röntgen helyiségeit ma adták

A több mint 3 és fél millió forintból mind a fogászat mind pedig röntgen helyiség új köntöst kapott. Mostantól 21. századi körülmények fogadják a kezelésre érkezőket.

A közel 5000 embert ellátó praxis nagy forgalomra számíthat, és mostantól az sem jelent akadályt, ha valaki kerekesszékben érkezik a fogászatra. A mozgáskorlátozottaknak is minden igényt kielégítő mellékhelyiséget alakítottak ki az Árpád út 50. szám alatt. Ahogy az ünnepélyes átadáson fogalmaztak, mostantól mindenki talán egy kicsit szívesebben jön majd fogorvoshoz legalábbis ide ebbe a rendelőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.