Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2013. Május 06. 12:08, hétfő | Kék hírek
Forrás: InfoVáros

Meztelenül zavarta meg a ballagást

Meztelenül zavarta meg a ballagást

Akkor rohant a pályára, amikor éppen zajlott a végzősök búcsúztatása.

Veszprémben az ipari iskola szombati ballagását egy pucér férfi zavarta meg, írja a veol.hu. Az illető éppen akkor futott be a sportpályára, amikor ott zajlott a végzősök búcsúztatása. A pálya közepén ledobta magáról az ingét, alatta nem viselt semmit, úgy futott tovább, ki a pályáról. Aztán beült egy gépkocsiba és elhajtott. A kocsi rendszámát feljegyezték az iskola dolgozói. A hírt megerősítette az intézmény igazgatója, Irányi László, aki hozzátette, hogy nem ismerték fel az illetőt, de vannak elképzeléseik arra vonatkozóan, hogy ki lehetett. A fiatal férfi szőke parókát viselt és festékkel, vagy maszkkal tette felismerhetetlenné az arcát.

Az ünnepségen derültséget váltott ki a jelenet, de a ballagás nem szakadt meg emiatt. Az iskola igazgatója szerint elkapták az illetőt, ezt a rendőrség megerősítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott