Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2017. Január 11. 12:02, szerda | Helyi
Forrás: ArtLED & AquaLight Hungary Kft.

Mi az a ViaGo?

Mi az a ViaGo?

A ViaGo egyszerű recept az élet élvezetéhez. Hiszünk abban, hogy az életet élvezni kell, és ki kell használni az elénk táruló lehetőségeket. Számtalan életre szóló kalandot szerezhetünk, gazdag ízek, lenyűgöző panorámák, mámoros illatok, nyüzsgő városok, amelyekről az unokáidnak is mesélhetsz. A te döntésed, hogy kihasználod-e ezeket a lehetőségeket, hogy megvalósítsd álmaidat. Rengeteg élmény és kaland vár rád, élj és élvezd a pillanatot!

Hogyan csatlakozhatsz?

A ViaGo eléd tárja Magyarország legkülönlegesebb berkeit, miközben rengeteg programötlettel lát el, amiket ha teljesítesz, garantált ajándékban részesülsz. Légy te is közösségünk tagja és versenyezz a többi kalandorral! Láblógatás, úszkálás, masszázs, egy kis séta, relax a szállodában. De mi következik ezután? Regisztrálj oldalunkra, ha olyan helyeket és lehetőségeket keresel, ahol valóban van program a szálláson túl! A mi szótárunkban biztosan nem szerepel az unalom szó.

Izgalmas kihívások

A ViaGo nem egy mindennapi szállásfoglaló portál, hiszen izgalmas kihívásokkal készültünk számodra! Különböző kategóriákban, eltérő nehézségű kalandok között válogathatsz. Valamennyi kalandunk magyar városokhoz kötődik, hisz meggyőződésünk, hogy hazánk zugai igazi kincseket rejtenek! Ráleltél a Neked való kihívásra? Add hozzá függő kalandjaid közzé, foglalj szállást vagy vásárolj gyorsan és egyszerűen jegyet a ViaGo-n keresztül!

Oszd meg merre jártál!

Az applikáció segítségével igazolhatod, merre jártál pontosan a kalandod során. Könnyen kezelhető applikációnk rögzíti GPS koordinátáidat és érzékeli, ha függő kalandjaid helyszínein jársz. Akkor sem kell kétségbe esned, ha nem rendelkezel mobil internetkapcsolattal: az alkalmazás tárolja adataidat és amint netközelben leszel, frissíti eredményeidet. Nem kell mást tenned, csak töltsd le ingyenes applikációnkat, jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználó neveddel és jelszavaddal, és szerezz elismeréseket!

Készen állsz életed kalandjára?

Teljesítsd a kihívást! Ha készen vagy a regisztrációval, szimpatikus kalandot kiválasztottad, lefoglaltad a szállást és az applikációt is letöltötted, már csak ellenőrizned kell, hogy bepakoltál-e mindent a túrazsákodba és bekészítetted-e az elemózsiát, és indulhatsz is!

Mert játszani jó!

Szerezz elismeréseket: felfedezőink lelkesedését komoly elismeréssel díjazzuk! Applikációnk segítségével igazolhatod, hol jártál a kaland helyszínein, így pontokat, menő jelvényeket, csábító kedvezményeket, sőt, akár ingyenes ajándéktárgyat zsebelhetsz be! Ez a sztori rólad szól!

Használd fel a pontjaidat!

Garantált ajándékok mellett a pontokat kedvezményekre válthatod. Minden teljesített kalandot díjazunk online jelvényekkel és pontokkal. Ha elegendő pontot gyűjtöttél össze, büszkeséget kivívó címekre és garantált ajándékokra számíthatsz, például: kitűző – amit a kis lurkók különösen imádnak, kedvezménykártya, póló, fotókönyv, strandtörölköző. Emellett maradék pontjaidat kedvezményekre is beválthatod – gazdálkodj velük kedved szerint!

Címkék: Mi az a ViaGo?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.

2024. Július 29. 08:16, hétfő | Helyi

Nem csak nekünk, a kutyának és a macskának is kell útlevél külföldre utazáskor

2004 óta kedvencünk is csak érvényes okmányokkal utazhat külföldre.

2024. Július 29. 07:12, hétfő | Helyi

Az infláció a földhivatali ügyeinket is utolérte

Hatvan százalékkal emelkednek a földhivatali ügyintézési díjak július végétől.

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.