Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Április 27. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Műtárgy csempészeket fogtak

Műtárgy csempészeket fogtak

Régiségeket találtak a Hegyeshalom közelében a Vám és Pénzügyőrség munkatársai. A fináncok egy magyar rendszámú Toyota személygépkocsi átvizsgálása sor

Az autóban utazó magyar és szerb állampolgár a vámosok kérdésére azt válaszolta, hogy nincs náluk tiltott árú, ám csomagjaikban római kori pénzérméket, mécseseket, első és második világháborús relikviákat, fegyvereket valamit értékes órákat találtak. Az autó utasai semmilyen kiviteli engedélyt nem tudtak felmutatni, ezért visszaélés kulturális javakkal bűncselekmény alapos gyanújával indítottak ellenük eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 09:11, szombat | Helyi

Keglovich-kupa: kiesett a Győrszentiván és a Bácsa

Az alacsonyabb osztályú Ásványráró és a Győrasszonyfa megtréfálta a papíron erősebbet a Keglovich László Vármegyei Kupa 3. fordulójában.

2024. Augusztus 31. 08:14, szombat | Helyi

Egy osztállyal kevesebb iskolakezdő: még éretlenek voltak

Jóval kevesebb az elsős gyerek Jánossomorján a megszokottnál: kettő helyett csak egy osztály indul a központi iskolában, egy pedig a tagiskolában.

2024. Augusztus 31. 07:10, szombat | Helyi

Félresikerült túra, fél kenuval jöttek vissza a vendégek

Idén már a második kenuja törik el a szigetközi víztúráztatással foglalkozó Szürkehódosoknak. A képen láthatónak csak az egyik fele van meg, a vendégek így hozták vissza.

2024. Augusztus 30. 09:15, péntek | Helyi

Benkovich Ferenc visszatér, de nem Győrben, Bezenyén misézik

A kényszernyugdíjazott plébános tartja jövő vasárnap a búcsúi szentmisét a bezenyei Kisboldogasszony templomban, a szertartás délelőtt 10.00 órakor kezdődik.