Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 12. 16:30, csütörtök | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a gázolót...

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a gázolót...

A rendőrség nagy erőkkel keresi Gy. Kornél győri lakost, aki tegnap este Győrben gépkocsijával elütötte a megyei rendőr-főkapitányság nyomozóját. Bűncselekmény gyanúja miatt kívánta intézkedés alá vonni a férfit a főkapitányság

A férfi autója motorháztetején több tíz métert vitte a lélekjelenlétét megőrző nyomozót, aki eközben a mozgó jármű szélvédőjére mért ütésekkel próbálta megállásra kényszeríteni az ámokfutót. A rendőr végül egy erőteljes kanyarban lesodródott a gépkocsiról, és az aszfaltozott útra esett. Fizikai és szakmai felkészültségének köszönheti, hogy könnyű sérülésekkel megúszta a gázolást.

Gy. Kornél a helyszínről megállás nélkül hajtott el. Járművét a rendőrök a város túloldalán találták meg, ahol azt az elkövető menekülésekor hátrahagyta. Felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntető eljárást hatáskörből a Győri Nyomozó Ügyészséghez tette át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.