Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2013. December 22. 17:54, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MTI

Négy győri kézilabdázó is jelölt az év játékosa címre az IHF-nél

Négy győri kézilabdázó is jelölt az év játékosa címre az IHF-nél

A nők versenyében öt játékosból négyet a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC ad a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szavazásán, amelyen az év legjobbját választják meg.

Az IHF honlapjának szombati beszámolója szerint a magyar bajnokcsapatból Görbicz Anita mellett a norvég Katrine Lunde-Haraldsen, honfitársa, Heidi Löke, valamint a montenegrói Katarina Bulatovic van versenyben a voksoláson, az ötödik pedig az ex-győri szerb Andrea Lekic.

A férfiaknál a dán Mikkel Hansen, a cseh Filip Jicha, a horvát Domagoj Duvnjak, a spanyol állampolgárságú Sterbik Árpád, valamint a francia Daniel Narcisse került a legjobb öt közé.Az internetes szavazáson a szurkolók az IHF honlapján adhatják le voksukat január 17-ig, a győztes 10 ezer euróval is gazdagodik majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 12:20, kedd | Sport

Kategóriagyőzelem a Fehérvár Ralin

Ákos és Tomi az előkelő első helyre terelte be a Skoda Fabia R2-őt a Fehérvár Rally-n!

2024. Augusztus 06. 09:12, kedd | Helyi

„Te életet mentesz, mi élményt adunk!”

Ezzel a felhívással véradásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete. Véradásoddal az életmentés mellett, akár nyerhetsz is!

2024. Augusztus 06. 08:03, kedd | Belföld

Kínai támogatást kap a Liberty Dunaújváros

A Liberty technológiai partnere, a CISDI megkapja a pénzügyi támogatást a dunaújvárosi acélműben megvalósuló nagyberuházáshoz - közölte a Liberty hétfőn az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús