Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 11. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Négy vszak Fesztivál: A tavaszi kínálat

Négy vszak Fesztivál: A tavaszi kínálat

Hazai és külföldi sztárok, koncertek, színházi előadások, kiállítások és nagyszerű estek várnak a kultúra szerelmeseire. A Négy vszak Fesztivál tavaszi kínálat

Az idei Tavaszi Fesztiválon a zenei dominancia érezhető. Fellép többek között Polyák Lilla, Mága Zoltán, Palya Bea, Berecz András sőt több világhírű zenész is ellátogat városunkba.

A Filharmonikus Zenekar március 25-én együtt zenél majd Jon Lorddal a Deep Purple billentyűsével. Nem ő az egyetlen zenész a Deep Purple-ből, aki fellép városunkban, hiszen a 11-ik Győri tősfesztivál keretein belül az együttes dobosa, Ian Paice ad szólókoncertet.

A Tavasz számos kitűnő programot kínál kicsiknek és nagyoknak. Elég csak a Babafesztivált, a Hímestojás kiállítást, vagy a Városi Művészeti Múzeum látványos kiállításait említeni. A programsorozatba idén is csatlakozik rendezvényeivel az Egyetemi Napok, ahol többek között fellép majd Veres Robi, a Bikini együttes, a Heaven Street Seven, Kovács András Péter, Ganxsta Zolee. Lesz közönségtalálkozó a győri kézilabdás lányokkal, és a futsalos fiúkkal, valamint igazán izgalmasnak ígérkezik a 24 órás palacsintasütő rekordkísérlet is.

A tavaszi kínálat vége felé, május közepén igazi kuriózumként a tavalyi Munkácsy-kiállítás után városunkban lesz látható a Rippl-Rónai József gyűjteményes kiállítás.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.