Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 29. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Nem adta a Vác olcsón a bőrét, de az Audi ETO jutott a bajnoki döntőbe!

Nem adta a Vác olcsón a bőrét, de az Audi ETO jutott a bajnoki döntőbe!

Nem adta olcsón a döntőbe jutást a Vác a bajnoki elődöntő második meccsén, de végül 34-31-re idegenben is a Győri Audi ETO KC csapata nyert, így kettős győzelemmel kvalifikálta magát a bajnoki döntőbe - írja a zöld-fehér klub hivata

Az Audi ETO kezdte meg az összecsapást, Pálinger, Mravikova, Bradeanu, Görbicz, Mayer, Amorim,Vérten kezdett az ETO, és Amorim 20 másodperc alatt meglőtte első gólunkat. Temes válaszolt erre a második percben. Görbicz két csel után kilőtte a felsőt, Herr nem tudott védeni(1-2).Váci részről Soós egalizált, majd Bradeanu passzát Mayer lőtte be(2-3). Pálinger még beleért Uhrakova lövésébe, de az becsorgott a győri kapuba. Maradtak fe-fej mellet a csapatok Vérten szerezte meg újból az előnyt, majd Bradeanu volt eredményes(3-5).Mravikova mellett Klivinyi még befért a szélen, és gólt is szerzett(4-5),majd Hangya javított és bevette Herr kapuját(4-6). Sóos durrantott mellé, Hornyák ziccerét a túloldalt védte a kapus, de hetes járt, amit Görbicz belőtt, de Herr ebbe is beleért(4-7). Temes a 10. percben lőtte a Vác ötödik gólját, utána Mayer harcolt ki hetest, amit Görbicz ismét belőtt. Uhrakova szakadt le Hornyákról, bedobta, Lulu pedig kétpercest is kapott. Emberhátrányban Görbe a szélről volt eredményes(6-9),Soós azonban újabb góllal tartotta tűzközelben a váciakat. Vérten harcolta ki a harmadik hetesünket, Görbe ezt is belőtte. A Vác is heteshez jutott, Gróz bedobta(8-10). Amorim szélről lőtt a kapusba, majd egy labdaszerzést követően Marvikova állította vissza a 3 gólos előnyt, majd Temes lőtt újabb gólt, Hangya kétpercet kapott. Emberhátrányban ezúttal Mayer szerzett gólt(9-12), majd jó védekezést követően Vérten lőtt gyors lerohanásgólt, Németh András ki is kérte idejét(9-13). Újabb győri hetes jött, Görbe ezt is megoldotta, majd Tápai lőtt gólt a győri kapuba(10-14),erre válaszul Görbicz akcióból is betalált. Szórták a kiállításokat a játékvezetők, ezúttal Mayer pihenhetett, majd Vaszari lőtt gólt. Emberhátrányban Gros lőtt Herr-nek bombát. Pálinger védett, Gros pedig büntetett, és máris hat volt a győri előny(11-17). Soós lőtt az újabb váci gólt, erre Amorim válaszolt, ezután Soós talált be újra(13-18). Gros harmadik bombája is védhetetlen volt, sőt Kovacsics is betalált és máris héttel vezettünk. Temes góljára Mayer válaszolt, aztán hetest kaptak a hazaiak, Gróz ezúttal sem hibázott. 22. gólunk parádés volt, Hangya futott be középre és túljárt Herr eszén. Hetes volt az utolsó momentum a félidőben, Pálinger megbűvölte Grózt, aki kihagyta a büntetőt. Félidő Vác-Audi ETO 15:22

A második félidő első gólját Mayer lőtte, erre Uhrakova válaszolt Lunde-nak. Mayer igazán elemében volt, gyönyörű gólt szerzett. 25. gólunk nem mindennapi volt, Orbán ziccerben a kapufát találta el, saját kipattanóját összeszedte és másodszorra nem hibázott! Vaszari nyolcgólosra csökkentette a hátrányt(17-25), majd a váci szélső újfent eredményes volt. Fülöp már hat gólra hozta fel a hazaiakat, Vaszari pedig ötre csökkentette a különbséget(20-25). Tápai tovább élezte a meccset góljával, majd Temes mehetett pihenni két percre, Görbe hetese pedig nagyon jókor jött(21-26). Bajrán is betalált, majd újabb heteshez jutott az Audi ETO, Görbicz nem hibázott most sem(22-27). Felpuhult a győri védekezés a második félidőre, Tápai ismét gólt lőtt, Temes nemsokkal ezután hetest harcolt ki, amit Vaszari belőtt(24-27). Uhrakova a 47. percben két gólra hozta fel a Vácot, Konkoly Csaba ki is kérte idejét. Kovacsics nagyon jókor szerezett gólt, majd hetest harcolt ki a csapatnak, amit Bradeanu lőtt be(25-29). Labdaszerzést követően Mravikova iramodott meg és be is lőtte a ziccert. Lunde is elkezdett védeni, Marvikova egy indításból újabb gólt lőtt. Gros Kovacsics volt a labda útja, és máris újból hét volt a gól volt az előny, mint a szünetben(25-32). Az 53. percben a Vác kapott hetest, Vaszari átejtette Lunde-t. Soós ötre hozta fel a Vácot hat perccel a vége előtt, sőt az 56. percben Soós négyre csökkentette a hátrányt. Gros egy bombagólt szerzett(28-33), Fülöp még betalált, de erre Bradeanu válaszolt(29-34) Vaszari is betalált, Hangya kiállt a végjátékra. Az utolsó másodpercekre Kovacsicsot is kiszórták, a hetest Németh bedobta. A vége 31-34 az Audi ETO-nak, akik egy hullámvasutazásra emlékeztető meccsen legyűrték a Vácot, ezzel pedig kavalifikálták magukat a bajnoki döntőbe.

(Gyorietokc.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.