Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 13. 11:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Metamorfózis Természetgyógyászati Központ

Önismeret és önbizalom hiánya

Önismeret és önbizalom hiánya

„Nem bízom önmagamban.” \"Nincs elegendő önbizalmam.” Ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket nap mint nap hallhatunk környezetünkben.

Ennek egyik legfontosabb oka, hogy az új évezred egy hihetetlenül felgyorsult ritmust hozott, amelyet sokunk nem bír megfelelő mértékben követni. Igyekszünk felvenni a tempót, azonban a munkahelyi, iskolai, és nem utolsósorban az otthoni kihívásoknak való megfelelés sok energiát emészt fel és fáradtságot, kimerültséget okoz. Ebben az állapotunkban megjelenik az önmagunkban való kételkedés, az elégedetlenség, aminek egyenes következménye hangulatunk jelentős romlása.

„Nincs kedvem semmihez!”
„Minek próbálkozzam, hiszen úgysem sikerül!”

Pedig ez nem igaz! Ha kellőképpen tisztában vagyunk képességeinkkel, pozitív és kevésbé jó tulajdonságainkkal, akkor felismerhetjük, hogy mi az az érték, mi az az irányvonal, ami számunkra fontos. Ahhoz, hogy elérjük ezt az áhított célt, meg kell ismernünk önmagunkat. Azt a valakit, a nevelés, a közösséghez azonosulás, aki a szülői elvárásoknak való megfelelés mögött áll. Meg kell tanulni kapcsolatba lépni önmagunkkal. Merni kell szembenézni tulajdonságainkkal, a cselekedeteinket ösztönző mozgatórugókkal. Egyszóval: önmagunkkal.

Számtalan önismereti program kínálja szolgáltatásait. Ingyenes e-mail tanfolyamok, könyvek, cikkek hívják fel figyelmünket az önismeret fontosságára. Azonban ezek a fórumok nem kínálnak igazi megoldást. Önmagunk megismerése „nagy kaland”, egy hihetetlenül izgalmas felfedezőút. Érdemes elindulni rajta, mert a jövőnket mi magunk alakítjuk.

Ebben kínál segítséget a Metamorfózis Természetgyógyászati Központban november 26-27-én megrendezésre kerülő „Merj Hinni Magadban” elnevezésű rendhagyó önismereti tréning. Mitől más ez a foglalkozás az eddigiektől?
Leginkább abban, hogy valóban a résztvevőkkel foglalkozik. A tréning alapját írásunk, az írásból kiolvasható személyiség alkotja. A grafológia régóta elismert, az emberi tulajdonságokat feltáró tudomány. A foglalkozáson ezt a lehetőséget használjuk fel arra, hogy a résztvevők minél jobban megismerjék önmagukat, addig rejtett tulajdonságaikat, erősségeiket és gyenge pontjaikat, hogy aztán később ezeket az információkat felhasználva, sikeres, boldog életet éljenek.

Bővebb információ a www.metamorfozis.eu oldalon.

Merj Hinni Magadban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 15. 07:15, csütörtök | Helyi

Kézilabda-szurkolók figyelem: Más időpontban lesz az ankét!

Egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC új időpontban tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember