Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2021. December 14. 14:31, kedd | Helyi

Nyelvtanulás mellett most jótékonykodni is lehet

Nyelvtanulás mellett most jótékonykodni is lehet

A győri Don\'t Panic Angol Nyelviskolában, most a tanulás mellett jótékonykodni is lehet.

Ingyenes bérletek felajánlásával most azoknak szeretnének segíteni, akik tanulnának, de nem engedhetnek meg maguknak egy nyelvtanfolyamot.

Ezért hirdették meg a jótékonysági akciójukat, melyben minden jelenlegi és leendő diák részt vehet. Tetszőleges számú alkalmat ajánlhatnak fel bérleteikből, a nyelviskola pedig azokat megduplázva biztosít nyelvtanulási lehetőséget a rászorulóknak.

A kiválasztott rászorulók közül több gyermekes édesanyák, és diákok is vannak, akik esélyt kapnak arra, hogy elérhessék nyelvtanulással kapcsolatos céljaikat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 10:16, vasárnap | Helyi

Vidéki sanzonnal indul a nyár Győrben

Mező Misi és a Magna Cum Laude Zenekar koncetrjével indul a nyár Győrben – a hírt Dr. Dézsi Csaba András osztotta meg közösségi oldalán.

2022. Május 22. 09:16, vasárnap | Helyi

Hogyan készült mifelénk? – Vidám Szigetközi Paradicsom

2022. Május 22. 08:15, vasárnap | Helyi

Kullancsinvázió egész évben

Rengeteg a fertőzött kullancs szerte az országban, hiszen az elmúlt évek enyhe téli időjárása kedvezett az élősködők áttelelésének.

2022. Május 21. 15:16, szombat | Helyi

Bajnok az Audi ETO KC

A Győri Audi ETO KC 16. alkalommal megnyerte a női kézilabda NB I-et. Pénteken 28-25-re győzött Debrecenben, így pontazonossággal zárt a tabellán a tavalyi bajnok Ferencvárossal, de a gólkülönbség a győrieknek kedvezett.