Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 23. 14:55, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Nyílt napot tartott a rakétaezred

Nyílt napot tartott a rakétaezred

Paintball- és airsoft lövészettel, hadieszköz- és makett kiállítással, nagyszabású technikai bemutatókkal várták idén a vendégeiket az 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái likócsi bázisukon. A nyílt napra több ezer győri vol

Szimulált helyzetben fegyveres bankrablókat tettek ártalmatlanná több száz érdeklődő szeme láttára. A rendőrökön kívül, természetesen a katonák is kitettek magukért, és a honvédség szinte valamennyi alakulata bemutatkozott a likócsi laktanyában. A látogatók megismerkedhettek a legmodernebb fegyverekkel, egyenruhákkal és harceljárásokkal is. A vállalkozó kedvűek célba lőhettek airsoft- fegyverrel is, ám ez utóbbira órákat kellett várni a tűző napon. Kipróbálhatták a látogatók a katonai repülést is, MIG-29-es szimulátorban küzdhették le a virtuális légteret megsértő ellenséges vadászgépeket.

A laktanya kulturális épületében látványos modell kiállítást és történelmi egyenruhák bemutatóját is megnézhették a nyílt nap vendégei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.