Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2017. Április 24. 09:55, hétfő | Helyi

Online marketing könnyedén

Online marketing könnyedén

A marketing és közösség építésénél egyaránt segítségére lehet a White Elephant. Többek között teljeskörű Facebook marketingszolgáltatást nyújt, a célcsoport kutatástól kezdődően a kampányok megtervezésén, kivitelezésén át a riportálásig felel. Egy márka vagy cég életében rendkívül sokrétűen lehet felhasználni, így annak csak a képzelet szabhat határt. Egy jól megtervezett kampány ugyanis képes a cég terveinek és céljainak megvalósítására és elérésére, akár mindezt 100%-ban tudja teljesíteni.

Önnek is bizonyosan számít, hogy cége milyen szerepet tölt be a Google találati listáján. Az AdWords kampányoknál segítenek, hogy a cége releváns kulcsszavakra keresés után az első helyek egyikén jelenjen meg, így növelve a weboldalára kattintó látogatók számát, megsokszorozva eladásait. Így a pontról pontra megtervezett kampány a megfelelő kulcsszó csoportokkal és kulcsszavak segítségével akkor jeleníti meg cégét, amikor valaki ténylegesen az iránt érdeklődik.

A Remarketing kampányok során ugyanúgy, mint az adatbázis építés esetén az előző vásárló, aweboldalon járt látogató is igen értékes lehet a cége számára. Rengeteg lehetőséget vet fel, ha egy olyan embert tudunk elérni, akiről már tudjuk, hogy ismer minket és megnézte a honlapot is.

Hírlevél kampányok esetén ügyfelekről, leendő ügyfelekről vezetnek listát. Éppen ezért az adatbázisgyűjtés elengedhetetlen egy cég életében. Így a hírlevél kampányok esetében legideálisabb, ha a vezetéknevén, keresztnevén és e-mailen kívül más adatokat is meg tudunk szerezni. Az adatbázis segítségével különböző hírlevél kampányok készíthetőek, amelyek az adatbázisban lévő adatok alapján szegmentációra adnak lehetőséget, vegyük például a nőket érintő akciós ajánlatokat, amiket csak az ő számukra küldünk ki személyes hírlevélként. Így elmondhatjuk, hogy leendő és meglévő ügyfeleinkkel való állandó kapcsolattartásra a cégek között a hírlevél nyújtja a legegyszerűbb megoldást.
Külföldön leginkább a BrandCamp-ek elterjedtek. Olyan oktatási és fejlődési platformok, amelyek a cégek vezetőinek és marketingeseinek segítenek, hogy naprakészek legyenek a marketing területén, így új dolgokat találhassanak ki cégük szolgálatában. A cég igényeihez mérten egy naptól több napig tartó események, a cég által preferált témákból, közös brainstormingok keretei között állítjuk össze javaslatainkat és terveinket a hatékonyabb marketingcélok és tevékenységek elérése érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.

2024. Július 28. 08:13, vasárnap | Helyi

A Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu táborában jártunk

Idén nyáron is szervez napközis kajak-kenu táborokat a Győri Vízisport Egyesület.

2024. Július 28. 07:12, vasárnap | Helyi

Szamárköhögés: javasolják a betegség elleni emlékeztető oltás a várandósoknak

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.