Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 25. 18:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Óriás hambureg és jótékonysági evőverseny

Óriás hambureg és jótékonysági evőverseny

A Mackó Kuckó Hamburger bár vasárnap ünnepelte 5. születésnapját. Az ünnepség egy jótékonysági evőverseny keretein belül zajlott a Fecske presszóban. Az nap főszereplője viszont az 55 kilós óriás hamburger volt.

Az evőversenyen négyfős csapatok vettek részt, némelyik csapat vegyesre sikerült, még lányok is elszántan álltak neki a közel sem nőies feladatnak. A nevezés díja csokoládé volt, amit kiosztottak a győri kórház gyerekosztályán.

Az első úgymond bemelegítő körben egy kancsó fröccsöt kellett meginniuk a csapatoknak, szívószállal. Ezt követően egy extra csípős hamburgerrel birkóztak meg a versenyzők, amely valódi erőssége a fogyasztók arcán látszott. Egy kevés pihenő után jött a következő hamburger, ami már láthatóan nem úgy csúszott, mint az előző, még ha ez nem is volt csípős. Az utolsó körben már legtöbben komoly küzdelmet vívtak a Mackó Kuckó hamburgerrel.

Még is azt lehet mondani, hogy az addigi hamburgerek piskóták voltak, a nap sztárjához képest. Ami nem más volt, mint az 55 kilós óriás hamburger, 35 kilós húspogácsával a közepén. A nagy hamburgernek a kalóriatartalmát megsaccolni se mertük. Az óriást a helyszínen a Fecske presszó teraszán sütötték meg, különleges módszerrel.

Az esemény végén, az eredményhirdetés és a kötelező fotók után minden résztvevő megkóstolhatta a Mackó Kuckó Hamburger bár különleges óriás hamburgerét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.