Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. December 12. 15:40, szerda | Belföld

Ővék a legszebb Gyermekmosoly 2018-ban

Ővék a legszebb Gyermekmosoly 2018-ban

Szerda délelőtt átadta a Napló a Gyermekmosoly 2018 pályázat második és egyben utolsó körének díjait - írja a Veszprém megyei hírportál.

A verseny két kategóriájának első három helyezettje szerdán a szerkesztőségünkben tartott eredményhirdetésen vehette át nyereményét. Néző László, a Napló főszerkesztője elmondta, a pályázat évek óta nagy népszerűségnek örvend az olvasók körében. Az idei kiírásra több mint háromezer szavazat érkezett.

Az olvasók először a megyei lap internetes felületén szavazhattak, majd a pályázat második körében a lapban található szelvényeket beküldve voksolhattak. A legszebb mosolyokat ezúttal két korcsoportban díjaztuk.

A háromévesnél fiatalabbak között a hároméves, zirci Mohay Máté végzett az élen, a második helyezett a tizenhárom hónapos, dudari Baumann Amira lett, míg a harmadik a nyolc hónapos Regenye Lara lett Olaszfaluból.

Az első helyen végző Máté édesanyja, Mohay-Krizsák Nikoletta elmondta, az óvodás kisfiúról egy profi fotós készítette a felvételt születésnapja alkalmából. Hozzátette, nagyon örültek a családban, hogy Máté végzett az élen, a verseny alatt a rokonságot és ismerőseiket is biztatták a szavazásra.

A négy és hétéves gyermekek közötti versenyt a hatéves, olaszfalui Bondár Milán nyerte. Második helyezett az ötéves pápai Baráth Vanda lett, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a négyéves veszprémi Sitó Adél állhatott fel.

A nagyobbaknál első helyen végző kisfiú szülei, Bondárné Takács Zsuzsanna és Bondár Gyula elmondták, először vettek részt a pályázaton, és bár nagyon bíztak a győzelemben, mégis kisebb meglepetés volt számukra, hogy Milánra érkezett a legtöbb szavazat.

A gyerekek és szüleik Néző László főszerkesztőtől és Vida-Varga Andrea Veszprém megyei üzletszervezési vezetőtől vehették át a nyereményt, értékes CEWE-ajándékutalványt.

Forrás: veol.hu

Fotók: Pesthy Márton / Napló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.