Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Szeptember 11. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Piros lap és K.O.: megsemmisítő vereséget szenvedett Győrben a DVSC

Piros lap és K.O.: megsemmisítő vereséget szenvedett Győrben a DVSC

A Győri ETO együttese 3-0-ra legyőzte a bajnok DVSC-TEVA-t az NB I 6. fordulójában. A győriek már a 7. percben vezetést szereztek, majd a Loki egy komoly tömegjelenet után tíz emberre fogyatkozott, Pintér Attila csapata pedig a második félid

Az egész napos esőzés ellenére is szinte kifogástalan gyepszőnyegen kezdődött a hatodik forduló rangadója. Mindkét oldal lövéssel kezdte a mérkőzést, a hetedik percben pedig megszerezte a vezetést a hazai csapat: Alekszidze fejese még lejött ugyan a kapufáról, de a kipattanóra Koltai egyedül érkezett, és megszerezte a vezetést az ETO-nak.

A debreceniek nem túl nagy elánnal, de támadtak, de komoly helyzet csak a győriek előtt adódott a folytatásban, Ceolin azonban Malinauskas kicselezése után mellé lőtt. Ideges hangulatban folytatódot a találkozó, ehhez hozzájárult Fábián játékvezető néhány kétes ítélete is. A bomba a 42. percben robbant.

A négy perccel azelőtt taktikai okokból becserélt Farkas csúszott rá Ceolin lábára, amely után villant számára a piros, a játékosok pedig egymáson vezették le a feszültséget, elsősorban Pilibaitis, Komlósi és Alekszidze reagált hevesen, utóbbi kettő sárga lapos figyelmeztetést is kapott.

A második játékrészben lehetett volna lehetősége az egyenlítésre az emberhátrányban játszó DVSC-nek, de Coulibaly nagy helyzetben nem találta el a labdát. Összességében a győriek jól védekeztek és egy kontra után meg is duplázták előnyüket: Koltai először még kapu mellé pörgetett egy ziccert, de a 67. percben már nem hibázott.

A Loki a hátralévő időben próbálkozott ugyan, de egyre kevesebb elszántsággal tette mindezt, a győriek pedig egy parádés Alekszidze-mozdulatnak köszönhetően végül 3-0-ra nyerték meg a mérkőzést.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.

2024. Szeptember 05. 08:12, csütörtök | Helyi

Tükröt tartanak a nézők elé

Két előadást is láthat a közönség a Győri Balett most készülő bemutatójában.

2024. Szeptember 05. 07:14, csütörtök | Helyi

Hétvégén jön a Győr Rally

Szeptember 6-és 8-a között ismét Győrben száguldanak a WHB Győr Rally versenyautói. A második alkalommal megrendezett versenyre minden eddiginél színesebb program kavalkádot és látványosabb versenyt ígértnek a szervezők.

2024. Szeptember 04. 17:44, szerda | Helyi

A győri ősz egyik csúcsrendezvénye az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án egy igazán grandiózus ingyenes rendezvénnyel várja a győri és a Győr környéki településekről a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont, hogy együtt ünnepeljék az Élményközpont teljes megújulásá