Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 07. 15:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Régi elődök nyomdokain: ETO – FRADI a Magvassyban - Magyar Kupa döntős a Rába ETO

Régi elődök nyomdokain: ETO – FRADI a Magvassyban - Magyar Kupa döntős a Rába ETO

Szerencsére nem leszünk híján futsalnak az elkövetkező hetekben! Hétfőn este 19 órakor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a Rába ETO az FTC 6x6 Taxi-t fogadja. Igazi presztízs csata várható a listavezető és a harmadik helyezett között. A

Nyilasi Tibor, a Fradi futsal csapatának tiszteletbeli elnökeként, Hannich Péter a Rába ETO FC sportigazgatójaként, vezetőként mérkőzik meg ezen az összecsapáson. Már ebben a bajnokságban tavaly decemberben találkozott utoljára egymással a két csapat. Az Újpest legyőzésével alapos önbizalmat szerző Ferencváros otthonában a góllövőlistát vezető sérült brazil légiós, Neris nélkül lépett pályára a Rába ETO az élvonalbeli pontvadászat 10. fordulójában.

FTC-6x6 Taxi – Rába ETO 5–8 (4–3)
Budapest, NB I-es-mérkőzés, 400 néző. V.: Farkas B. Mocsári, Kovács P.
ETO: Balázs – Al-Ioani, Harnisch, Dróth, Moreno. Cs.: Amrani, Lódi, Gyurcsányi, Madarász. Edző: Tóth Szabolcs.
Gsz.: Temesi (1.), Kun (12., 14., 26.), Dróth (18., öngól), ill. Al-Ioani (3.), Gyurcsányi (8., 27.), Moreno (18., 22, 39., 40.), Dróth (26.).

A mostani összecsapásra a győri csapat várja hűséges szurkolóit, hiszen szükség van a buzdításra, hogy színvonalas, jó mérkőzésen továbbra is őrizze veretlenségét a Rába parti alakulat. A derby kezdőrúgását Verebes József, a „Mágus”, a Rába ETO legendás sikerkovácsa, a kétszeres magyar bajnok volt vezető ezdő végzi el. A kilátogatókat műsorfüzet, tombolasorsolás és egy előmérkőzés is várja, ahol a Rába ETO U15-ös gárdája a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia azonos korosztályát látja vendégül. A mérkőzést megtekinti Gellei Imre, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója is.

Szerdán eldőlt, amit már mindenki biztosra vett, 2011-ben Futsal Magyar Kupa döntős a Rába ETO! Az Üllő FC Cső-Montage-t az elődöntő második mérkőzésén 5-0 arányban győzték le a győriek, így 12-0-s gólkülönbséggel kerültek a gyöngyösi döntőbe, ahol április 24-én este 8 órakor a Berettyóújfalu lesz az ellenfelük. A klub által indított szurkolói buszokon a tavalyi móri Magyar Kupa döntőhöz hasonlóan, rengetegen lesznek, és buzdításukkal ismét sikerhez segítik kedvenceinket.

Üllő FC Cső-Montage - Rába ETO 0-5 (0-3)
Üllő, Magyar Kupa elődöntő, 2. mérkőzés, 300 néző. V.: Kömpf, Kovács G., Kovács P.
Cső-Montage: Reveland - Szalay R., Mezőfalvi, Simon Á., Rajnay. Cs.: Magyar, Simon T., Póta, Hudák. Edző: Tóth Miklós.
ETO: Balázs - Al-Ioani, Mincho, Harnisch, Dróth. Cs.: Neris, Peczár, Amrani, Moreno, Gölesz, Lanzendorfen, Matkovics. Edző: Artur Melo.
Gsz.: Al-Ioani (2.), Harnisch (3.), Amrani (19.), Peczár (24.), Dróth (31.).
Az ETO Futsal Club már biztosan az alapszakasz győztese, és kedvező pozícióból várhatja a rájátszás mérkőzéseit, ahol az ellenfél kilétét még a hátralévő két forduló eredményei határozzák meg.

Molnár Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.