Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2017. Április 18. 11:14, kedd | Helyi

Reptéri parkolás szolgáltatások

Reptéri parkolás szolgáltatások

A körülményes ügyintézés kényelmetlensége, a riasztóan magas ár és az időjárás viszontagságainak nem szívesen tesszük ki a kocsit.

Mindössze egy kis odafigyeléssel kiküszöbölhetjük a problémát. A Parkoló Pláza Ferihegytől 3 km-re található, amely ügyfélközpontú, alternatív megoldás mindazok számára, akik a Liszt Ferenc repülőtéren történő parkolás okozta bosszúságot igyekszenek elkerülni. A nyújtott szolgáltatás és az árban is különbségek vannak, nem beszélve arról, hogy sokkal emberközpontúbb, egyszerűbb és barátságosabb is. A szolgáltatás mellett teljes biztonságban tudhatjuk autónkat, 1400 nm-es teremgarázsokban nem kell a nyaralás közben idegeskednünk, hogy vihar vagy lopás éri autónkat. A területet a nap 24 órájában figyelik, így bármely probléma esetén garantált az azonnali beavatkozás. Biztosak lehetünk benne, hogy bizalmi és exkluzív szolgáltatást kapunk. Ha megoldandó probléma lép fel, vagy kérdésünk támad, nem kell az ügyfélszolgálatot keresnünk, vagy több kilométert megtennünk, a személyzet itt folyamatos rendelkezésünkre áll. Akkor is megnyugodhatunk, ha lehúzva maradt egy ablak vagy a fényszórót égve felejtettük, minden ilyen jellegű problémára megoldást találnak, rendkívül nagy hangsúlyt fektetve az autók épségben tartására.

A nyaralás során is kényelemben érezhetjük magunkat, hiszen minden olyan teher lekerül vállunkról, ami ilyenkor felmerülhet. Ha a hetekig tartó állás lemerítené az akkumulátort, akkor díjmentesen és nagy odafigyeléssel bikázzák. Nem kell a taxisoknak sem idegeneknek szólni. Ha az miatt aggódnak, hogy a slusszkulcsot ellopják az apartmanból, akkor is van lehetőség, hogy egy erre használatos széfben biztonságban tudjuk, miközben az autó a reptéri parkolónkban pihen. A bőröndök mérlegelése ingyenes, a bőrönd csomagolás akciós. Ügyeit gyorsan intézheti, nem kell heteket várni a felvételre. Egyedi online rendszeren keresztül gyorsan és ésszerűen foglalhatnak helyet, ha számlát igényelnek, azt is könnyedén beszerezhetik, elkerülve az irodák közötti bolyongást és várakozást. A terminálig tartó séta idejét is megspórolhatják, transzfer busz áll rendelkezésre. Az ügyfelek emberközpontú hozzáállást tapasztalhatnak, hiszen a ParkolóPláza a tradicionális értékek híve és a hosszútávon működő kölcsönös üzleti kapcsolatok kialakításának is. A törzsvásárlók bizalmát és hűségét ajándékokkal is jutalmazzák, az autók kiemelt figyelmet kapnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.

2024. Július 28. 08:13, vasárnap | Helyi

A Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu táborában jártunk

Idén nyáron is szervez napközis kajak-kenu táborokat a Győri Vízisport Egyesület.

2024. Július 28. 07:12, vasárnap | Helyi

Szamárköhögés: javasolják a betegség elleni emlékeztető oltás a várandósoknak

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.