Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 15. 08:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Sorozatban negyedik alkalommal lett magyar bajnok a Győri Audi ETO KC!

Sorozatban negyedik alkalommal lett magyar bajnok a Győri Audi ETO KC!

Nyolcadik alkalommal lett a legjobb hazai női kézilabda-csapat az Audi ETO, miután Görbicz nélkül is győzött Debrecenben. A Győr az első mérkőzésen már nyert a cívisvárosiak ellen, és mivel a döntő két nyert meccsig tart, Debrecenben m

Nem jól indult a meccs az ETO-nak, mert Görbicz Anita megsérült egy ütközést követően, és le kellett cserélni - már nem is tudott visszajönni a pályára. A gólok számában viszont jobban állt a vendégcsapat, 3-1-re, 9-6-ra, majd 14-11-re vezetett a zöld-fehér alakulat.

Az első játékrészben különösen Amorim volt elemében, Bradeanu hozta hihetetlen rutinos játékát, a hazaiaktól Csáki, Bognár és Juhász gólerősségét lehet kiemelni. A sors úgy hozta, hogy ahogyan az első, úgy a félidő utolsó percében is sérülés miatt állt a játék: a Debrecen egyik legjobbja, Bogdanovics Annamária sérült meg. Nem mellékesen ötgólos győri előnnyel vonultak pihenőre a felek (13-18).

Emberfeletti küzdelem folyt a pályán a második harminc percben, amit mi sem jelez jobban, hogy a Loki egyenlítetni tudott 21-21-nél! A kapusok is főszerepet kaptak: Kiss Éva két büntetőt is fogott, de Pálinger annyiból őt is felülmúlta, hogy akkor fogott hetest, amikor először vezethetett volna a DVSC (23-23-nál).

Vérten ötödik góljával 25-23-re ment a győri csapat, kérdéses volt, még egyszer fel tud-e állni a padlóról Köstner Vilmos együttese. Időt kért a debreceni mester, de újabb két győri gól következett Vérten és Bradeanu jóvoltából, eldőlt a bajnoki cím, hiszen már az 57. percben jártunk.

Sorozatban negyedik alkalommal lett bajnok a Győr női kézilabdacsapata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.