Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 20. 13:30, péntek | PR
Forrás: Konkoord Kft.

Spóroljon az irodája működésén!

Spóroljon az irodája működésén!

Szigorúan korlátozzuk az irodai fénymásolást, a költségek mégis az egekben járnak. Nem tudsz valami jó megoldást? – szegezte nekem a kérdést egy régi barátom, amikor a napokban egy kávé mellet le tudtunk végre ülni pár percre. Aztá

Attól félek, hogy a munkatársak a saját anyagaikat is a cégnél másolják, ráadásul mindig akkor romlik el a fénymásolónk, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Le kellene cserélni, de nem megy most olyan jól a cégnek, és félek a magas fenntartási költségektől is – sorolta barátom, én pedig elmeséltem neki az egyik ügyfelünk tanulságos esetét.

- A győri vállalkozás irodájában 28 munkatárs dolgozott, és a munkájukhoz a számítógépeken kívül nyomtatókat és fénymásolót is rendszeresen használtak. Mivel a tulajdonos jó gazdaként időnként megnézte a költségszámlákat, feltűnt neki, hogy az irodai költségek között jelentős tétellé dagadt a nyomtatás és a fénymásolás költsége, nem beszélve arról, hogy a sokat nyúzott fénymásolóhoz elég gyakran kellett szerelőt hívni. Tanácsot és segítséget kért a Konkoord Kft-től, és igencsak meglepődött, amikor megtudta, hogy a Konkoord ingyenesen vállalja az irodai fénymásoló és -nyomtató rendszerek átvilágítását!

Még jobban meglepődött…

…amikor az átvizsgálás után letettük annak eredményét az asztalára. Kiderült, hogy a legtöbb cégvezetőhöz hasonlóan ő sem volt tisztában a tényleges nyomtatási költségeivel. Az irodatechnika nála sem volt fontos kérdés, így az ezzel kapcsolatos vásárlásait nem tervezte meg kellően. Az eszközök beszerzése összemosódott az informatikai, és az üzemeltetési tételekkel. Nem tudta, hogy pontosan mennyit fénymásolnak és nyomtatnak a kollégái és ehhez melyik lenne a legmegfelelőbb irodai berendezés.

Egyenesen megdöbbent…

…amikor a javaslatunkat is letettük az asztalára, és meglátta, hogy mekkora költségmegtakarítást és mennyivel nagyobb hatékonyságot érhet el, ha elfogadja!

Azóta az általunk javasolt optimális gépparkot használják a cégnél. Kevesebb, de nagyobb tudású nyomtatót és fénymásolót használnak, a munkatársai élvezik a minőséget és a korszerű technika magas szolgáltatásait. Igaz, azóta háromszor is meggondolják, hogy mennyit nyomtatnak és fénymásolnak, mert a rendszer mindent rögzít, a tételek nyomon követhetőek, ellenőrizhetőek. A korszerű gépek nem terhelték meg a cég költségvetését, mert javaslatunkra vásárlás helyett az eszközök lizingelése mellett döntött a cégvezetés, így az egyszeri nagyobb beruházás helyett havonta jelentkező bérleti díjat kell fizetniük, ami jól tervezhető, és költségként teljesen elszámolható. A gépekre sincs gond, mióta szervizelésüket a Konkoord Kft. országosan elismert szakszervize, és munkatársai végzik.

A cégvezető elégedett,…
…mert a gépek teszik a dolgukat, Ő pedig a 28 fős irodai környezetben évente 1.000.000 Ft-ot takarít meg!

Szeretné Ön is átvilágíttatni irodájának nyomtató- és fénymásoló rendszerét?
Hívjon fel, és tegye meg most ingyenesen!

Czeglédi Zoltán
Konkoord Kft. Győri régióvezető
Tel.:96/426-263

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.