Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Április 06. 07:03, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress

Suzuki-tender: milliárdokkal gazdagodhat a Rába

Suzuki-tender: milliárdokkal gazdagodhat a Rába

Évente 2,5 milliárd forintos árbevételt hozhat a Rábának az a megállapodás, amelynek keretében a társaság Alkatrész üzletága hátsó ülésvázakat és -huzatokat, valamint fejtámlahuzatokat gyárt a Suzuki új modelljébe.

A hat évre szóló beszállítói jogot kemény versenyben nyerte el a Rába Járműipari Alkatrész Kft. a Suzuki ülésrendszerekért felelős Magyar Toyo Seat Kft.-től. Az új járműtípusba beépítendő ülésvázakat, -huzatokat és fejtámhuzatokat a móri üzem szállítja. A termékek különlegessége, hogy kartámaszos, dísztűzött változatban is készülnek - derül ki a Rába Nyrt. közleményéből.

A most tető alá hozott szerződés révén a Suzuki számára szállított Rába-termékek köre tovább bővült, amely így teljes egészében lefedi a társaság kompetenciájába tartozó, külső beszállítók által elnyerhető termékportfoliót. A 6 évre szóló megállapodás az új modell teljes életciklusára biztosítja a gyártási jogokat a Rábának. Az újonnan elnyert üzlethez egy technológiai korszerűsítési program is kapcsolódik. A Rába Csoport középtávú stratégiájában az Alkatrész üzletág céljai között jelölte meg a Magyar Suzuki Zrt.-vel és Magyar Toyo Seat Kft.-vel történő minél szorosabb együttműködést nemzetközileg is versenyképes termékek előállítására, valamint a széleskörű vevői igények kielégítésére.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.