Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 06. 08:06, szerda | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Széchenyi István Egyetemi Napok Győrött 2011. április 17-20.

Széchenyi István Egyetemi Napok Győrött 2011. április 17-20.

A Széchenyi István Egyetemi Napok (SZE Napok) Győr legnagyobb ifjúsági rendezvénye. Az évente megrendezett programsorozat hagyományosan az egyetemi hallgatóságot és a város fiataljait legjobban megmozgató kulturális esemény. Az idei SZE Nap

Az események főszervezői, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület vezetői
2011. április 6-án, szerdán 11 órakor tartandó sajtótájékoztatójukn részletesen ismertetik a négynapos rendezvény színes, részletes programját. A helyszín a „Bridge” Hallgatói és Oktatói Klub Nagyterme lesz (9026 Győr, Kálóczy tér 6.)
Az idei program a hallgatók által kitöltött két kérdőív válaszaira épült. Az első kérdőívben a szervezők felsoroltak különféle sport és szabadidős programokat, humoristákat, előadókat, zenekarokat, DJ-ket, amelyekből a hallgatók kiválaszthatták a kedvenceiket. Afféle sorrendet állíthattak fel, hogy mi érdekli őket a leginkább, és mi az, ami legkevésbé. A második körben már konkrét válaszokat kértek a szervezők, így egyértelműen kiderült, hogy milyen programokra látogatnának el, és mennyit fizetnének érte legszívesebben a hallgatók.
„Négy nap, megannyi program, egy tucat fellépő, sztár, humorista és persze TE kedves látogató. Idén zh-, beszámoló-, és katalógusmentesség a SZE Napok hetére az önfeledt bulikért. Programfüzeteddel a kezedben kívánunk Neked tartalmas kikapcsolódást, a régi ismeretségek ápolását, új barátságok megköttetését a SZE Napok ideje alatt április 17-20. között” – olvasható a programfüzetben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.