Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Március 19. 15:19, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Szögeket szórtak a rendőrök elé, majd kereket oldottak az autótolvajok Győrben

Szögeket szórtak a rendőrök elé, majd kereket oldottak az autótolvajok Győrben

Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendőrök elől bűnözők éjszaka Győrben; a Németországban meglovasított, lopott szlovák rendszámm

A kocsiban ülőket öt autóval vették üldözőbe.
A menekülők útjuk utolsó kilométerén házilag gyártott jancsiszögeket szórtak az útra; eddig mintegy kétkilónyit sikerült bűnjelként begyűjteni belőlük. Az üldözés akkor ért véget, amikor a négyliteres motorral felszerelt Audi felfutott egy padkára, és bal első kereke durrdefektet kapott - tette hozzá.
Az alezredes közlése szerint a kocsiban ülők ekkor gyalog menekültek, s a kutyás keresést lehetetlenné téve borsot szórtak szét a környéken. Tóközi István törzsőrmester, az üldöző csapat vezetője elmondta: azért figyeltek fel a kocsira, mert olyan helyen bukkant fel a korai órán, ahol bármiféle mozgás gyanús", majd a rendőröket meglátva megfordult a közeli körforgalomban.
Egy másik rendőr arról beszélt: óvatosan kellett megközelíteniük az álló kocsit, mert az elsötétített üveg miatt nem tudhatták, nem fegyverrel vár-e valaki rájuk. Szerinte a bűnözőknek hatalmas szerencséjük volt, hiszen vágtájuk egy családi házas övezetben ért véget, ahol el tudtak tűnni a rendőrök szeme elől; üldözőik csak a kutyák ugatásából tudtak arra következtetni, merre futottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.