Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 21. 17:00, hétfő | Helyi
Forrás: Audi Hungaria Motor Kft.

Születésnapot ünnepel az Audi Akademie Hungaria

Születésnapot ünnepel az Audi Akademie Hungaria

Az Audi Akademie Hungaria Kft. ma ünnepli három éves fennállását. A győri székhelyű továbbképző intézet az elmúlt években széles körű partnerhálózatot épített ki, több mint 40 magyar és külföldi ügyféllel dolgozik együtt. Kí

„Küldetésünk egyértelmű: ügyfeleink állnak a fókuszban, így célunk, hogy a szakmai és módszertani kompetenciákat a legmagasabb színvonalon továbbfejleszthessük." mondta Alois Kauer, az Audi Akademie Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Audi Akademie Hungaria Kft-t 2007-ben alapították Győrben, az Audi Akademie GmbH önálló leányvállalataként. A vállalat 2008 óta akkreditált magyar továbbképző intézet. Fő partnerei elsősorban az autóiparból és az azt kiszolgáló területekről kerülnek ki, de a kereskedelmi- és bankszektorban, valamint más iparágban is rendelkezik ügyfelekkel. Az Akadémia szolgáltatásai az elmúlt három évben folyamatosan bővültek. Az intézmény az idegen nyelvi tanfolyamoktól, a menedzser és IT-tréningeken át a nem szakmai képzésekig kínál kurzusokat. A továbbképző intézet 17 munkatársat foglalkoztat, valamint több mint 100 külsős trénerrel és tanácsadóval dolgozik együtt. 2010-ben több mint 34.000 nyelvórát tartottak az Akadémián, 2000 résztvevővel. A szemináriumokon résztvevők aránya 2008-hoz viszonyítva mintegy 50%-kal emelkedett.

„Az Audi Hungaria, a konszern rugalmas telephelyeként azt a stratégiai célt tűzte ki, hogy a munkatársak szaktudását és kompetenciáit erősítse és továbbfejlessze. Ennek megvalósításában az Audi Akadémia stratégiai partner számunkra" - mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „További együttműködésünk terén is biztatóak a kilátások, többek között a győri gyár bővítésének köszönhetően" - hangsúlyozta Rozman Richárd.

Alois Kauer hozzáfűzte: „A következő években is tartalmas és sokoldalú kínálatot nyújtunk és garantálunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásainkat bővíteni fogjuk többek között fordító-és tolmács-szolgáltatással, ügyfélkörünk további bővítése érdekében" - mondta Kauer.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.