Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 23. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Szurkolócsoportok nyílt levele Spiridon és Bradeanu megtartásáért

Szurkolócsoportok nyílt levele Spiridon és Bradeanu megtartásáért

Nyílt levélben érvelnek Simona Spiridon és Aurelia Bradeanu megtartása mellett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának szurkolói. „Mika és Szimi igazi 'szívjátékosok', nagyon sokat tettek a csapatért, évek óta áldozták 'vérüket'

Mindketten hosszú távon gondolkodtak a győri szereplésben, letelepedésüket is fontolgatták, az utánpótlásképzésben is vállaltak volna szerepet. Ezért úgy gondoljuk, nem múlhat pár ezer eurón, hogy meg tudjuk-e tartani őket, vagy sem. De ha még a szűk anyagiak miatt ez a döntés is születne, akkor se hisszük, hogy ezt így kellett volna kommunikálni velük, ahogy történt.

Tudjuk, hogy a mai világban minden elhelyezett forintnak súlya van, tudjuk, hogy a régióban mennyi 'foltozásra szoruló lyuk' tátong. Tudjuk, hogy az Önök kezében összpontosuló anyagi lehetőségek is végesek, és azokra minden területen mekkora az igény. Mégis, mivel nincs más lehetőségünk, így szépen kérjük Önöket: Szimi és Mika 1 éves bérét még adják össze! Nem többet, egy évet! Ne így legyen vége! Nem ezt érdemlik, nem ezt érdemeljük!" - áll többek között a két győri szurkolócsoport közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.